Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta cere reguli clare după publicarea STENOGRAMELOR video

Victor Ponta ganditor
El a solicita ca de acum să existe reguli clare pentru a nu mai apărea situații de genul celei de azi. Am renunţat să mai văd la ce-i mai foloseşte domnului Băsescu tot circul pe care-l face zi de zi. (...) Vă garantez că la o televiziune prietenă nu or să se mai dea înregistrări cu Mircea Băsescu şi cu Bercea Mondial, o să se dea de la consultări. Doar că nu sunt la fel de savuroase, vă garantez. (...) Asta încearcă de fapt de mai mult de o săptămână, a declanşat scandalul cu domnul Voiculescu. (...) Până la urmă la ce-i foloseşte? Înţeleg că nu pleacă din funcţie mai devreme, poate o ajută pe doamna Udrea? Habar n-am, nu vreau să intru în acest gen de scandal', a declarat Ponta luni seară, la România TV.

Premierul a subliniat, în context, necesitatea stabilirii unor reguli clare privind modul în care instituţiile statului trebuie să comunice presei acest gen de informaţii.

'Vreau să vă garantez un lucru, poate voi fi preşedinte sau poate voi fi prim-ministru cu un alt preşedinte. Cred că după domnul Băsescu trebuie să avem nişte reguli foarte clare. Ideea asta că domnul Băsescu care zice, domnule, am eu chef să dau filmările sau nu am chef să dau filmările, este o chestiune absolut neserioasă şi anormală. (...) Eu cred că trebuie să adoptăm o procedură foarte clară, legat şi de consultările politice, în care de la început se ştie foarte clar, se face o minută sau se face o stenogramă (...), la final o semnează un consilier prezidenţial, se pune la dispoziţia presei', a explicat Victor Ponta. Citeste si: VIDEO STENOGRAME Cotroceni – Disputa Basescu vs. Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.