Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îl vrea pe Dragnea înapoi în Guvern

ponta dragnea

Primul ministru Victor Ponta a declarat joi seara, într-o emisiune televizată, că ar fi de acord cu o eventuală întoarcere a lui Liviu Dragnea în Guvern, subliniind că acesta a fost unul dintre cei mai buni miniştri din Cabinetul său. 

Întrebat cum apreciază cooperarea dintre putere, opoziţie şi preşedinţie, Victor Ponta a precizat că preşedintele interimar al PSD face ceea ce trebuie să facă liderul celui mai mare partid politic din România. 

"Liviu Dragnea face foarte bine (...) asta trebuie să facă preşedintele celui mai mare partid politic din România, care se află şi la guvernare. La ce ne trebuie nouă scandal pentru că noi guvernăm şi guvernăm bine. (...) Sincer, eu sper să ţină chestia asta. Dacă Liviu Dragnea va reveni la conducerea partidului, chiar şi pe o funcţie mai mare, e decizia lui. (...) Am fost o echipă încă din februarie 2010 şi încă suntem...Dacă ar dori să revină în Guvern aş fi de acord pentru că a fost unul dintre cei mai buni miniştri, dincolo de faptul că a fost vice-prim ministru, că m-a ajutat, aş fi de acord. Eu cred că Liviu Dragnea vrea acum să organizeze şi să conducă partidul în alegeri...cu Liviu Dragnea şef de campanie am cam câştigat toate alegerile în afară de cele prezidenţiale", a spus Victor Ponta la România TV.

Şeful Guvernului a mai precizat că se bazează în continuare pe susţinerea lui Liviu Dragnea şi al lui Gabriel Oprea pentru a ocupa fotoliul de prim-ministru, punctând că ar fi totuşi o uşurare pentru el dacă cei doi lideri ar anunţa că doresc pe altcineva în respectiva funcţie. 

"Sunt în totalitate sigur de sprijinul lui Gabriel Oprea şi a lui Liviu Dragnea. N-am emoţii, pentru că nu pot să vă spun c-aş vedea o tragedie dacă mâine ar zice Liviu Dragnea şi cu Gabi Oprea că să fie altcineva prim-ministru. Dimpotrivă, ar fi aşa ca o uşurare. În politică nu e cu trădarea, în politică se schimbă priorităţile. Eu am încredere în amândoi, dar şi în Călin Popescu Tăriceanu şi în Daniel Constantin", a conchis Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.