Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Ponta s-a pus singur pe un drum fără ieșire`

finish final

Premierul Victor Ponta a anunțat aseară la România TV că nu întenționează să demisioneze. Mai mult... el o ironizează ori de câte ori are ocazia pe Alina Gorghiu, co-președintele PNL care la fel de multe ori îi cere demisia premierului pe motiv că este cercetat de procurorii anticorupție și deci nu mai poate sta în funcție.

Vezi și: Ponta îl ironizează pe Dragnea: Prea multă iubire

Întrebată cum comentează ironiile premierului, liderul liberal susține că deși premierul e pus pe ironii el se îndreaptă sigur spre o demisie:

"Există două curente critice: unii spun că nu suntem suficient de ofensivi ca partid de opoziţie, alţii, între care şi Victor Ponta, pretind că suntem prea duri cu premierul. Eu consider că am o obligaţie faţă de cei 1.200.000 de români care au semnat moţiunea populară a PNL pentru a-l determina pe Victor Ponta să facă acest gest de onoare. Oricum, prim-ministrul s-a pus singur pe un drum fără ieşire. Acţinile sale şi modul în care s-a raportat la societate şi la partidele politice l-au exclus din propriul partid, de la masa deciziilor şi, în curând, chiar şi din funcţia la care nu vrea să renunţe onorabil.", a spus Alina Gorghiu într-un interviu pentru ziarulring.

Vezi și: Ponta: L-aș lăsa Premier pe Oprea. NU demisionez!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.