Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Mihai Tudose: Am solicitat ministrului Bodog o campanie închegată și continuă de vaccinare

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, că i-a solicitat ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, o campanie "închegată" şi "continuă" în privinţa vaccinării. 

"Am solicitat şi domnului ministru Bodog o campanie închegată şi nu pe termen foarte scurt, ci o campanie continuă pe vaccinare", a spus Tudose, după ce a participat la conferinţa Proiectului "Multi risc - modul I", informează agerpres.ro

Şeful Executivului a precizat că a cerut soluţii pentru cazul părinţilor care nu-şi duc copiii la vaccinat. 

"Este un subiect care se află în discuţie, am cerut soluţii (...) Sunt soluţii care ţin de bun simţ, dar la care trebuie ţinut cont şi de tot ce înseamnă cadrul legal şi o anchetă a celor în drept de la protecţia copilului, asistenţă socială, dar repet, foarte bine fundamentat juridic", a spus Tudose. 

Potrivit lui Tudose, unii părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru "fapte mult mai puţin grave" decât cea privind refuzul vaccinării copiilor lor. 

"Din punctul meu de vedere, personal, vă spun că acel părinte care refuză vaccinarea şi pune în pericol, inconştient, viaţa copilului, decide el asupra copilului, dacă copilul respectiv face sau nu poliomielită, face sau nu rujeolă, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale, protecţia copilului - iertaţi-mă, alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave. Când un părinte îşi condamnă practic copilul la moarte, iertaţi-mă, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti", a mai afirmat Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.