Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu îi dă o veste proastă șefei sale

atanasiu teodor

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu îi dă o veste proastă șefei sale, Alina Gorghiu! El a declarat, miercuri, că soluţia alegerilor anticipate este ”cea mai bună, dar şi cel mai greu de realizat”, astfel că e puţin probabil să asistăm la anticipate.

Citește și: SURSE Dezlegare la peștele cel mare la DNA: Darius Vâlcov, reținut

”E foarte clar că majoritatea parlamentară nu corespunde cu dorinţa poporului român şi avem nevoie de un Parlament care să reprezinte poporul. De aceea, credem că alegerile anticipate ar fi cea mai bună soluţie.E drept că şi cea mai grea. Foarte greu să ajungem la această soluţie, fiindcă parlamentarii găsesc tot felul de motive pentru a nu-şi vota propria plecare mai devreme acasă”, a spus Teodor Atanasiu.

Potrivit reprezentantului PNL, ”e puţin probabil să asistăm la alegeri anticipate”.

”Asta nu înseamnă că nu o putem spune foarte răspicat, este soluţia cea mai corectă pentru acest moment politic”, a spus Atanasiu, precizând că PNL doreşte să facă o nouă majoritate parlamentară pentru a depune o moţiune de cenzură, în această sesiune parlamentară.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, că, după votul din Senat în cazul lui Dan Şova, ”PNL cere alegeri anticipate pentru a da țării un nou Parlament, cu o nouă legitimitate și un restart în relația dintre clasa politică și cetățeni, echivalent celui din noiembrie 2014”.mitate și un restart în relația dintre clasa politică și cetățeni, echivalent celui din noiembrie 2014”, a anunţat Alina Gorghiu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.