Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima depunere de candidatură la Primăria Generală

Luni are loc prima depunere de candidatură la Primăria Generală București. Liderul Partidului România Unită Bogdan Diaconu își va depune mâine candidatura la ora 11.00 la Biroul Electoral Municipal, însoțit de candidații PRU pentru Consiliul General care vor depune lista completă pentru CGMB.

Echipa de candidați a PRU, alături de liderul partidului, se va deplasa ulterior la toate Birourile Electorale din Sectoarele Capitalei pentru a depune candidaturile la primăriile de Sector și la Consiliile Locale adiacente.

Liderul PRU s-a remarcat până acum în precampanie prin mesajele și protestul pe care l-a organizat împotriva moscheii din București și a imigranților, dar și prin alte politici radicale. Iată primele 9 puncte din programul candidatului Bogdan Diaconu pentru Capitală, ele fiind parte dintr-un program amplu intitulat ”Carta Capitalei românilor” care a fost lansat săptămâna trecută în dezbatere publică (AICI):

”1.Voi interzice construcția mega moscheii din București. Pe perioada mandatului meu ca Primar General al Capitalei în București nu va călca picior de migrant musulman. Bucureștiul este o fortăreață creștină și capitala lui Vlad Țepeș și trebuie respectat ca atare!

2. Voi face un audit la Primăria Generală pe ultimii 26 de ani, voi dezvălui tot ce s-a furat și îi voi da pe mâna DNA pe vinovați. Banii furați vor fi recuperați și folosiți pentru nevoile bucureștenilor.

3. Voi verifica toate contractele Primăriei Generale, le voi rezilia pe cele incorecte și voi supraveghea personal toate lucrările contractate pe banii Primăriei pentru a mă asigura că sunt efectuate eficient și la prețul corect. Opresc corupția din Primărie și oblig firmele să își facă treaba exemplar!

4.Pe durata mandatului meu ca Primar General în București nu se vor mai tăia copaci și nu se va mai distruge niciun metru pătrat de spațiu verde! Inițiez un program de replantare de copaci și de creștere a suprafețelor de spațiu verde de care Capitala are atâta nevoie!

5. În primul an de mandat evacuez imobilele ocupate abuziv și le redau bucureștenilor după ce salubrizăm zona. Ajunge cu focarele de infecție și de infracționalitate care sunt un pericol pentru sănătatea publică și pentru siguranța noastră!

6. Voi crea 12.000 de noi locuri de parcare, câte 2.000 pentru fiecare sector. Introduc în București sistemul SMS parking, taxez marii generator de trafic (supermarketuri, bănci, mall-uri etc) și pun capăt pentru totdeauna mafiei parcagiilor. Pe durata mandatului meu în București nu va mai fi picior de parcagiu sau de spălător de parbrize la colțuri de stradă!

7. Programul meu de lucru ca Primar General va fi public minut cu minut. Locuitorii Capitalei vor putea urmări online (și pe telefonul mobil) ce fac eu ca Primar General în fiecare zi și în fiecare moment. Pe aceeași aplicație, bucureștenii vor putea comenta și trimite sugestiile lor vizavi de activitatea din Primărie și cu privire la activitatea mea ca Primar General.

8. Fac ordine în București, aplic legea în mod egal pentru toți și rezolv problema curățeniei, a traficului și a iluminatului stradal. Un București civilizat înseamnă dezvoltare, condiții decente pentru toți locuitorii săi și crearea de locuri de muncă!

9. La doi ani de mandat inițiez chiar eu un referendum pentru propria mea demitere în care bucureștenii să decidă dacă sunt mulțumiți de activitatea mea sau dacă își doresc plecarea mea. În cazul în care referendumul va fi majoritar negativ, îmi voi da demisia din funcția de Primar General al Capitalei. În același referendum, le voi cere bucureștenilor să decidă chiar ei asupra marilor investiții din Capitală și asupra planurilor de dezvoltare pe termen lung”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.