Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce Steaua a picat cu Plzen: ce a spus patronul vicecampioanei

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat că Steaua va întâlni Plzen, echipa dorită de el, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

„Rugăciunea, nu? Sunt pe plajă, cu nămolul si Luțu ținea telefonul, nu puteam vorbi. Eu am venit aici doar pentru familie. Abia aștept să înceapă meciurile. Pentru început mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunea. Acum, să vedem semnele, dacă întăresc rugăciunea și dacă ne calificăm. Este un adversar accesibil, deși toți adversarii sunt puternici.

Noi, de acum, suntem mult mai puternici ca Astra de atunci. Noi avem prima șansă, dar nu una foarte mare. Normal, trebuie să treci. După aceea, dacă jucăm play-off de Champions League, sunt mulțumit. Ce-o vrea Dumnezeu, pentru că oricum iau bani mulți. Eu vreau să am echipă puternică și să nu mă mai uit la adversari. Puteam avea adversari mai puternici, dacă ne aflam în locul Viitorului, în urna campionilor. Mă bucur pentru Viitorul, are adversar facil. Plzen nu e atât de puternică.

O să zică lumea ca sunt calic, dar eu vreau să se califice şi Dinamo Kiev şi să picăm cu ei în play-off. O să vorbesc eu cu Marius (n.r. Şumudică). Parcă și văd, el o să zica ‘Bă, Gigi, nu-mi fac eu probleme, treci sigur de ei’.”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Steaua va juca partida tur pe teren propriu. Meciurile tur se vor juca pe 25/26 iulie, pe terenurile primelor echipe extrase din urne. Returul se va disputa pe 1/2 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.