Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a Simonei Halep după calificare: Ce a anunţat despre accidentare

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep a reuşit calificarea în turul trei de la Roland Garros după victoria în faţa nemţoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA.

Mai multe detalii aici: Simona Halep DEFILEAZĂ la Roland Garros: A ajuns în turul 3 unde întâlnește REVELAȚIA circuitului

Simona a vorbit imediat după meci şi a anunţat de ce mai are nevoie pentru a câştiga un mare turneu, dar şi cum se simte după accidentarea de la Roma. "Pare ca sunt calma, dar nu este chiar asa. Lucrez la atitudinea mea si sunt multumita de meciul de astazi, sper sa fie si mai bine in meciurile urmatoare. Glezna este ok. Nu mai simt durere.

Sunt bine, sunt pregătită să joc chiar şi trei ore. E bine că am câştigat în două seturi, cred că îmi dă încredere. Mă simt confortabil pe teren, dar asta nu înseamnă că o să fie la fel în turul următor. Iau tot ce e mai bun din aceste două tururi şi abia îl aştept pe următorul", a spus Halep.

Pentru un loc în optimile de finală ale celui de-al doilea Grand Slam din 2017, jucătoarea din România se va lupta cu Daria Kasatkina, o altă sportivă care se confruntă cu o ușoară accidentare. „Va trebui să o fac să alerge, pentru că este ușor accidentată, la fel ca mine. Ambele avem probleme la gleznă”, a spus Halep, zâmbind, despre următorul ei meci de la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.