Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere CONTROVERSATĂ a unui consilier local din judeţul lui Iohannis. De ce vrea să INTERZICĂ Poliţia în comună - VIDEO

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Propunere controversată a unui consilier local din județul Sibiu. Bărbatul susţine că nu mai vrea să vadă picior de poliţist în comuna Sadu. Ba, mai mult, dacă agenții vor să treacă prin comună, să anunţe acest lucru, în prealabil, la sediul primăriei.

Citeşte şi: Ionuţ Mişa, replică la protestele sindicaliştilor. Ce spune ministrul despre creşterea salariului brut

Într-o ședință de la Primăria Sadu, un consilier local a cerut nici mai mult nici mai puțin să fie interzisă venirea în localitate a polițiștilor de la rutieră din Cisnădie sau Sibiu, potrivit Digi24.

"Ce caută poliţistul pe raza comunei? Băi fraţilor, joia vine echipajul de poliţie, de la Cisnădie sau de la Sibiu, caută maşini care nu sunt înscrise, caută şoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Eu vreau să nu mai vină ăştia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Ar trebui să facem o adresă şi să spună "Domnule, te rog să ne anunţi ce cauţi şi pe cine cauţi în comună". Toţi vin şi dau amenzi. Să anunţe Consiliul Local sau Primăria când au acţiune pe raza comunei, ca să anunţăm oamenii. Să ne spună dacă au un plan de amenzi", a cerut un consilier local din comuna Sadu.

Acesta a avut un mesaj şi pentru poliţişti. „Voi sunteţi în slujba noastră şi de asta sunteţi plătiţi de la bugetul de stat, din banii noştri. Noi îi plătim, şi ei de amendează? Cum adică? Ăştia sunt stat în stat. Păi, cum?”, a mai spus el.

Înregistrarea a fost postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România. Şedinţa publică a Consiliului Local al comunei Sadu e din data de 7 septembrie 2017. Deocamdată, consilierul local nu a fost identificat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.