Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Provocarea Elenei Udrea pentru Iohannis, făcută doar de faţadă

Pe 17 octombrie, Elena Udrea îl provoca pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorală în doi. De atunci, candidatul PMP numără secundele care trec fără să fi primit un răspuns de la candidatul ACL. Numărătoarea merge mai departe şi pentru că echipa de campanie a PMP nu a făcut demersuri reale pentru o asemenea dezbatere.

Secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache, a susţinut în cadrul unei emisiuni la B1 TV că nu s-a primit nicio solicitare oficială pentru o asemenea confruntare, iar un eveniment de acest gen nu se rezolvă prin replici publice între candidaţi. "Pe mine nu m-a sunat nimeni să-mi spună să facem o asemenea confruntare. Lucrurile astea aşa se fac, la nivelul staff-urilor de campanie", a declarat Mihalache.

După câteva minute, reprezentantul PMP la emisiunea de la B1 TV i-a propus lui Dan Mihalache să organizeze o dezbatere electorală între Elena Udrea şi Klaus Iohannis în ultima zi de campanie. Secretarul general adjunct al PNL a fost de părere că o asemenea dezbatere ar trebui să îi vizeze şi pe ceilalţi candidaţi ai dreptei, în special pe Monica Macovei, care, spune Mihalache, ar putea să ocupe locul 3 în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Citeşte şi:

Udrea ii arunca manusa lui Iohannis: Numar secundele

Klaus Iohannis îi dă întâlnire Elenei Udrea la universitate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.