Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin ataca scutul antiracheta: Occidentul vrea sa smulga ghearele si coltii ursului rus

rusia

Presedintele Rusiei Vladimir Putin a declarat joi ca sistemul antiracheta din Europa reprezinta noi "ziduri" ridicate de occident. El sustine ca prin extinderea NATO occidentul incearca 'să pună ursul rus în lanţ şi să-i smulgă colţii şi ghearele'.

'Cea mai corectă cale este să se înceteze construcția de noi ziduri', a declarat Putin, răspunzând la o întrebare referitoare la simbolul reprezentat de prăbușirea Zidului Berlinului. Potrivit liderului rus este necesară o cooperare între țări.

În Ucraina a avut loc o lovitură de stat, iar ceea ce se întâmplă în prezent în estul Ucrainei este o operaţiune de reprimare declanşată de armata ucraineană, a mai declarat joi liderul rus Vladimir Putin.

Putin a subliniat că, în pofida deschiderii pe care Rusia a manifestat-o în relaţia cu Occidentul după prăbuşirea Zidului Berlinului, puterile occidentale au găsit de cuviinţă 'să susţină terorismul' în Caucazul de Nord şi în alte regiuni din spaţiul ex-sovietic.

Potrivit liderului rus, Occidentul încearcă 'să pună ursul rus în lanţ şi să-i smulgă colţii şi ghearele'. În acest sens, a precizat liderul rus, Occidentul aplică metode precum ţinerea în frâu a puterii nucleare ruse, precum şi sancţiuni economice.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.