Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Quintus a DECRETAT: cine trebuie să fie premierul PNL

mircea ionescu quintus

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat luni că un congres al liberalilor trebuie să aibă loc anul viitor, adăugând că l-ar vedea foarte bine pe Dacian Cioloş propunere pentru funcţia de premier.

Citește și: Se declanșează jihadul în PNL. Luptă centru-teritoriu pe candidaturile eligibile la parlamentare

"Eu nu am părerea aceasta. Eu am spus de la început că acest congres trebuie să-l facem aşa cum am hotărât, la anul, după ce consolidăm bine teritoriul şi pentru ca până atunci să găsim soluţia conducătorului unic al partidului, care nu este o treabă uşoară. Poate să provină din acele două partide sau chiar din afară", a spus Quintus la Parlament, întrebat cum vede propunerea secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, cu privire la organizarea unui congres până la alegeri pentru o conducere unică. 

Despre varianta ca Dacian Cioloş să fie propunerea PNL de premier, seniorul liberal a răspuns că l-ar vedea foarte bine pe acesta în continuarea funcţiei. 

"Dacă mă întrebaţi pe mine, mie îmi place foarte mult dl Cioloş - un ardelean aşa cum îl ştiu eu, serios, modest, priceput -, dar asta depinde de el dacă vrea să vină într-un partid şi mai ales la partidul nostru. (...) Dacă mie îmi place aşa de mult dl Cioloş, înseamnă că l-aş vedea foarte bine în continuarea acestei funcţii importante în ţara noastră", a arătat Quintus. 

Întrebat dacă şi-ar dori ca miniştrii Cabinetului Cioloş să intre în PNL, Quintus a precizat că-i cunoaşte prea puţin pe aceştia. 

"Părerea mea este că, în general, ar trebui ca guvernul viitor să fie guvern politic", a adăugat el. 

El a motivat şi de ce a venit luni la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL. 

"Am venit după aproape o lună de absenţă în primul rând să-mi cer scuze că am lipsit, apoi să împlinesc cu experienţa mea şi cu părerile mele nişte hotărâri importante care probabil se vor lua astăzi", a explicat Quintus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.