Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Banciu râde de noua cucerire a Elenei Udrea şi avertizează: 'O va învineţi' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea Inquam Photos

Elena Udrea a surprins pe toată lumea după a decis să se înscrie la un master în teologie. Asta nu e însă tot. Fosta blondă de la Cotroceni a fost surprinsă şi alături de noul ei iubit, un bărbat mult mai tânăr ca ea. Aflând de această poveste de dragoste, Radu Banciu a râs în direct de deputată.

Citeşte şi: Gabriela Firea: 'Bucureştenii au fost furaţi an de an'

Jurnalistul nu vede cu ochi buni iubirea fostului ministru cu lipoveanul Alexandrov, acesta fiinde de părere că bărbatul cu “mâna cât toate capacele de WC” o va învineți pe Udrea. “Avem practic trei idile într-una singură: despărțirea de PMP, apropierea de teologie și întâlnirea cu pagaia. Preacucernica Elena Udrea, aplecată serios în această vară spre teologie, noi crezând că se va călugări, iată că și-a găsit un iubit, lipoveanul Adrian Alexandrov. Are 11 ani mai puțin decât ea, 31 față de 42. Este un nene născut la greu. Ăsta a cărat saci de mic.

Citește și: A fost filmată în timp ce se MASTURBA în curtea bisericii / VIDEO 18+

Spre deosebire de Ivan Patzaichin, spun gurile rele, căruia țineți minte că i s-a rupt pagaia, nenea ăsta chiar și fără pagaie nu ar avea nicio problemă să vâslească. Să vedem și o imagine cu cel care o va cârpui în această toamnă pe Elena Udrea. Aoleu! Uitați-vă puțin la el! Cum să ieși cu așa ceva? Ăsta micu’ e al lui Cătălin Botezatu, în sensul că ar fi cochetat cu modelingul, s-a fâțâit puțin prin lumea modei. Eu le dau maximum două luni. Eu o văd pe Elena Udrea vânătă.

Citeşte şi: EXPLOZIE lângă aeroportul Ataturk: O mașină-capcană a fost folosită / VIDEO

Udrea va candida, are un drăguț, teologia e așa... O vor filma pe Udrea doar dintr-o parte, să nu se vadă gogoloașa vânătă. Ăsta o lipsește de perete în două luni. Are o palmă cât toate capacele de WC", a spus Banciu, conform B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.