Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îi atacă dur pe Alina Gorghiu și Vasile Blaga: Ce le spune să facă

vasile blaga alina gorghiu

Co-președinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga ar trebui ”să-și dea demisia de onoare” după cele trei schimbări ale candidatului care va intra în lupta pentru Primăria Capitalei, consideră Rareș Bogdan, adăugând că deciziile celor doi dovedesc că ”PNL este o coșmelie, nu o constucție”.

Dacă vom avea alegeri într-un singur tur de scrutin, vom risca să avem un primar ”ales cu 18-20%, cu o prezență de 40-50%... undeva la 200.000 de oameni din peste 2 milioane de suflete”, consideră realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, Rareș Bogdan, care adaugă că, în opinia sa, acest lucru ”este un atentat la adresa demcrației”.

Citește și: Emma Zeicescu: Am fost în iad

Alegerile în două tuturi ajută foarte mult ca România să semene tot mai serios cu o democrație consolidată, susține Rareș Bogdan. ”În momentul în care avem doup tururi de scrutin, cu siguranță vom avea un primar ales cu peste 50%, e o chestie de reprezentativitate. Dă o forță mai mare primarului în a-și implementa proiectele în urbea respectivă”, a completat realizatorul Realitatea TV.

”Singurul gest normal de la PNL ar fi ca Gorghiu și Blaga să-și dea demisia. După ce și-au bătut joc de Bușoi, Orban și Munteanu, au ajuns la a-l alege pe dl. Predoiu, o persoană onorabilă, dar pe care puteau să-l aleagă încă de acum șase luni de zile. Dovedesc că PNL este o coșmelie, nu o constucție”, a menționat Rareș Bogdan.

Citește și: Angela Gheorghiu a uitat să intre pe scenă la un mega-concert / VIDEO INCREDIBIL

În opinia sa, Blaga și Gorghiu au adus PNL într-o ”situație imposibilă”. ”Ar putea face un simplu gest de onoare. Cred că și dl. Olteanu ar trebui să demisioneze”, a adăugat realizatorul TV.

Citește și: Prinţul George va apărea pe un timbru, pentru prima dată / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.