Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacții online în legătură cu „revitalizarea traficului” promisă de Firea

ambuteiaj

Primăria Capitalei a introdus o bandă unică pentru autobuzele RATB pe Șoseaua București - Ploiești, care a determinat astăzi blocarea traficului la intrarea în Capitală dinspre DN1.

După ce măsura propusă de municipalitate s-a dovedit a fi un fiasco total, Gabi Firea a dat un comunicat de presă prin care susține că, de fapt, banda unică pentru RATB a reprezentat doar un test în urma căruia au fost identificate punctele nevralgice și că proiectul va fi reluat imediat după încheierea cursurilor școlare, când vor fi mai puține mașini în trafic. Până atunci se va circula fără restricții pe tronsonul Băneasa – Piața Charles de Gaulle.

Cu toate acestea, reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară, internauții întrecându-se în glume pe seama haosului creat. Mai jos, câteva dintre aceste reacții:

content-image

 

content-image

 

content-image

 

content-image

 

content-image

 

content-image

Lăsând gluma la o parte, pe lângă inaugurarea benzii unice pentru RATB pe Șoseaua București - Ploiești, astăzi avem parte și de un alt debut. Asociația „București fără ei” a depus la Primăria Capitalei o notificare prin care înștiințează autoritățile cu privire la instalarea primului cort în vederea strângerii de semnături pentru demiterea primarului general, a primarilor de sector și a Consiliului General. Cortul va fi amplasat în Piața Unirii iar strângerea de semnături este preconizată să înceapă în data de 7 iunie și va dura aproximativ cinci luni.

„În București, pentru referendumul de demitere a doamnei Gabriela Firea, vor fi necesare peste 465 000 semnături, cu mult peste cele 240 000 de voturi pe care dna Firea și PSD-ul le-au primit la alegerile locale. Realitatea este că 86% dintre bucureștenii cu drept de vot nu au votat cu Gabriela Firea. Acțiunea noastră este un proiect cetățenesc pe bază de voluntariat. Oricine dorește să se implice este invitat  să ni se alăture, descărcând formularele pentru strângerea de semnături de pe site-ul nostru. În curând, vom instala în mai multe zone din capitală corturi pentru strângerea de semnături,” se arată în comunicatul asociației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.