Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a fost aclamată de Englezi la debutul in Campionatul Mondial de rugby pe Queen Elizabeth

RWC ROMANCA

România a fost aclamată de Englezi la debutul in Campionatul Mondial de rugby pe Queen Elizabeth Olympic Park London 2015

Queen Elizabeth Olympic Park (Olympic Stadium)

content-image

ROMANIA 11 - 38 FRANTA scor final la pauza s-a intrat ROMANIA 6 - 17 FRANTA pe tot parcursul  meciului si pauza in am incercat sa gasesc o conexie buna la internet totul era bruiat si nu am reusit sub nici o forma.

Dintre Stejari Mihai Macovei e nominalizat la titlul de 'Omul meciului'!

content-image

Astazi a fost inaugurat Stadionul Olympic dupa renovare ROMANIA - FRANTA a fost primul eveniment sportiv

Citerste aici...Stejarii debuteaza azi la Rugby World Cup - Franta - Romania

content-image

Mai multe poze de pe stadion si împrejur puteti gasi pe pagina de facebook.. Comunitatea Romanilor Din Marea Britanie click si pe linck -> AICI

Duminica ROMANIA are un alt meci greu 27.09.2015 ( ora 18:45 ) - Irlanda - Romania ( Wembley Stadium, Londra )

Un grup de Englezi din Londra pregatesc o surpriza mare pentru ROMANI, de 2 saptamani repeta si vor canta Live ceva Live la meciul de duminica de pe Wembley Stadion unde se asteapta sa participe foarte multi ROMANI.


ROMANIA - FRANTA

Romania a debutat cu o infrangere la Cupa Mondiala din Anglia pe Olympic Stadium din Londra, unde a cedat in fata Frantei cu 38-11 (17-6). In ciuda valorii adversarului intalnit si a diferentei de scor, Stejarii au evoluat curajos, surprinzandu-si adversarul.

Inceputul de partida a fost extrem de echilibrat cu un joc atent in defensiva si agresiv pe inaintare de partea Romaniei , astfel ca francezii s-au vazut nevoiti sa concretizeze in puncte o lovitura de pedeapsa pentru a taia din elanul Stejarilor care au fost aproape de eseu prin Vlaicu.

In aceste conditii la jumatatea primei reprize scorul a fost de 3-3, cu cate o tentativa de tinta din care au marcat Parra, respectiv Vlaicu. A venit insa minutul 29, si Paulica Ion a fost trimis pe banca pedepselor, inferioritatea numerica fiind exploatata eficient de „cocosii galici” care au finalizat de doua ori in terenul nostru de tinta.

Mai intai Guitoune a fost pus in evidanta de pasa lui Parra, aripa marcand un eseu la colt, pentru ca la patru minute distanta, Nyanga sa puncteze pe un contra-atac, ambele reusite fiind transformate de Parra. Pana la pauza Vlaicu a redus diferenta dintr-o penalitate, astfel ca la cabine s-a intrat cu rezultatul de 17-6, in favoarea francezilor.

Repriza secunda a inceput cu Les Bleus avand initiative, iar Stejarii aparandu-se intre linia de 22 si cea de centru, defensiva noastra rezistand pana in minutul 67 cand Guitoune a marcat al treilea eseu al cocosilor galici, realizand dubla personala.

Reusita a dat aripi elevilor lui Saint-Andre si Fofana, dupa o patrundere in care a scapat de trei placaje, a adus si eseul pentru punctul bonus ofensiv. Rolul de transformer a fost luat de Kockott, care ca si Parra, s-a dovedit fara greseala din fata butului nostru.

Minutul 74 a adus si singurul eseu marcat de Stejari, dupa un mol de margine, Valentin Ursache a concretizat efortul colectiv al inaintarii, din pozitie dificila Vlaicu nereusind sa aduca in contul Stejarilor si cele doua puncte ale transformarii.

Ultima reusita a partidei i-a apartinut lui Fickou, slalomul acestuia aducand cea de-a cincea incercare pentru Franta care s-a impus cu rezultatul de 38-11, dupa transformarea lui Kockott.

Urmatoarea partida a Stejarilor la Cupa Mondiala va avea loc pe 27 septembrie cand vor evolua impotriva Irlandei, pe Stadionul Wembley din Londra.

Olympic Stadium, Londra: Romania-Franta 11-38 (6-17)
Arbitri: Jaco Peyper-Craig Joubert(Africa de Sud), Federico Anselmi(Argentina)

Au marcat: V.Ursache-e, Vlaicu-2lp respectiv Guitoune-2e,Nyanga-e, Fofana-e,Fickou-e, Parra-3tr,lp, Kockott-2tr

Cartonas galben:P.Ion

 

Romania: 1.Mihaita Lazar (Castres),2.Otar Turashvili (Colomiers), 3.Paulica Ion(Perpignan), 4.Valentin Poparlan(Timisoara Saracens), 5.Johan Van Heerden(Stiinta Baia Mare), 6.Valentin Ursache (Oyonnax), 7.Viorel Lucaci(Steaua Bucuresti), 8.Mihai Macovei (c)(Colomiers), 9.Florin Surugiu(CSM Olimpia Bucuresti), 10.Danut Dumbrava(SteauaBucuresti), 11.Adrian Apostol (Stiinta Baia Mare), 12.Florin Vlaicu (CSM Olimpia Bucuresti), 13.Paula Kinikinilau(Timisoara Saracens), 14.Madalin Lemnaru(Timisoara Saracens), 15.Catalin Fercu(Saracens)

Rezerve: 16.Andrei Radoi (Timisoara Saracens), 17.Andrei Ursache(Carcassonne), 18.Horatiu Pungea(Oyonnax), 19.Ovidiu Tonita(Provence Rugby), 20.Stelian Burcea(Timisoara Saracens), 21.Valentin Calafeteanu(Timisoara Saracens), 22.Ionut Botezatu(Stiinta Baia Mare), 23.Csaba Gal(UniversitateaCluj)

Franta: 1.Vincent Debaty(Clermont),2.Dimitri Szarzewski (c)(Racing 92), 3.Uini Atonio(La Rochelle), 4.Bernard le Roux(Racing 92), 5.Alexandre Flanquart(StadeFrancais), 6.Yannick Nyanga(Racing 92), 7.Fulgence Ouedraogo(Montpellier), 8.Louis Picamoles(Toulouse), 9.Morgan Parra(Clermont), 10.Rémi Talès(Racing 92), 11.Noa Nakaitaci(Clermont), 12.Wesley Fofana(Clermont), 13.Gaël Fickou(Toulouse), 14.Sofiane Guitoune(Bordeaux), 15.Brice Dulin(Racing 92).

Rezerve: 16.Benjamin Kayser(Clermont), 17.Eddy Ben Arous(Racing 92), 18.Nicolas Mas(Montpellier), 19.Yoann Maestri(Toulouse), 20.Damien Chouly(Clermont), 21.Rory Kockott(Castres), 22.Frédéric Michalak(Toulon), 23.Mathieu Bastareaud(Toulon) scrie frr.ro

Pentru a fi la curent cu mai multe follow me Twitter @Mirel Urmareste-ma pe Facebook Mirel si @RWC

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.