Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a învins Lituania în preliminariile Euro 2016

handbal

Naționala de handbal feminin a României a învins, joi, la Râmnicu Vâlcea, reprezentativa Lituaniei, cu scorul de 29-20 (16-10), în primul meci din grupa 1, contând pentru turul 2 al preliminariilor Campionatului European din 2016.

Marcatoarele echipei României au fost Neagu, 8 goluri, Ardean-Elisei, 7, Perianu, 5, Pintea, 3, Chiper, 2, Buceschi, 2, Zamfir, 1, Manea, 1. La meciul de la Râmnicu Vâlcea au asistat peste 2.500 de spectatori.

În primul meci din grupa 1, Norvegia a învins, miercuri seară, reprezentativa Belarus, cu scorul de 35-24 (19-13). În a doua etapă a grupei, duminică, Lituania va primi vizita Norvegiei, iar România va juca în deplasare, cu Belarus, partida fiind programată la Minsk.

Celelalte partide se vor juca anul viitor, România urmând a întâlni, în ordine, Norvegia (9-10 martie, pe teren propriu și 12-13 martie, în deplasare), Lituania (1-2 iunie, în deplasare) și Belarus (4-5 iunie, pe teren propriu).

Primele două clasate din fiecare din cele șapte grupe preliminare, plus încă o echipă de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament se vor califica la turneul final al Campionatului European din 2016, care va fi găzduit de Suedia, în luna decembrie. Suedia este calificată direct la turneul final în calitate de organizatoare. Campioana europeană en-titre este Norvegia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.