Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia consideră că SUA se zbat între 'flatant' și 'ridicol': Vladimir Putin vorbește despre ISTERIE

sua rusia

Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, a calificat miercuri drept "flatante" acuzaţiile Washingtonului, conform cărora Moscova încearcă să intervină în campania prezidenţială americană, dar a subliniat totodată că acestea sunt "ridicole", informează AFP.

"Toată lumea din SUA afirmă acum că Rusia este cea care controlează dezbaterea prezidenţială", a ironizat Lavrov, într-un interviu acordat în engleză postului de televiziune american CNN, din care a fost difuzat doar un fragment.

Citește și: IMAGINILE care au ȘOCAT internetul: Mireasa îi lasă pe invitați să o pipaie pe sâni și cere bani / VIDEO

"Fără îndoială, pentru o 'putere regională', după cum ne-a calificat mai demult preşedintele Obama, este flatant să primească acest gen de atenţie, însă aceasta nu este câtuşi de puţin fondată pe fapte. Nu am văzut niciun fapt, nicio dovadă" care să ateste aceste acuzaţii, a spus Lavrov.

Săptămâna trecută, Administraţia SUA a acuzat Moscova de ingerinţă în alegerile prezidenţiale din SUA, prin orchestrarea recentelor piratări de emailuri de persoane şi instituţii americane.

Citește și: Miley Cyrus a făcut SHOW PORNO pe scenă: Fanii au pipăit-o în zonele intime și au sărutat-o / VIDEO 18+

Casa Albă a atenţionat marţi că Washingtonul va da un răspuns "proporţional" acestei ingerinţe.

"Dacă ei decid să facă ceva, să facă", a declarat ministrul de externe rus. "A spune că Rusia se amestecă în treburile interne ale SUA este ridicol", a adăugat el.

Citește și: Asta e noua modă a fetelor, pe Instagram: Cum le sucesc mințile bărbaților / VIDEO

La rândul său, preşedintele rus Vladimir Putin a denunţat miercuri "isteria" americană menită să "manipuleze opinia publică". "În ceea ce priveşte afirmaţiile conform cărora Rusia exercită presiune asupra altor ţări, cine vorbeşte?!", a declarat ironic Vladimir Putin, în timpul unui forum economic.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că "Rusia a fost mereu, este şi va rămâne ataşată luptei împotriva terorismului cibernetic şi hackerilor", calificând drept "absurde" acuzaţiile Washingtonului.

La sfârşitul lui iulie, după o vastă scurgere de emailuri ale Partidului Democrat american, responsabili ai partidului şi experţi în piraterie cibernetică au arătat cu degetul spre Rusia, titrează agerpres.ro.

Citește și: De ce sunt colorate pașapoartele, care e semnificația culorilor și ce elemente de securitate cuprind / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.