Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL pe bani în PNL. Cum se ceartă liberalii pe WhatsApp/ FOTO

bolojan bani

Scandalul banilor din campania pentru parlamentare ia amploare în PNL, iar taberele sunt bine conturate: pro şi contra fostului secretar general Ilie Bolojan. Acesta a ajuns subiect de glume şi ironii pe grupul de WhatsApp al deputaţilor PNL, în special din partea vechilor liberali, în vreme ce foştii democrat-liberali îi iau apărarea primarului din Oradea.

Lui Ilie Bolojan i se pune în cârcă negocierea contractului cu GMP, firma lui Felix Tătaru, care s-a ocupat de imaginea PNL în campanie. Mulţi liberali au făcut împrumuturi la bănci pentru a plăti serviciile GMP, iar acum AEP refuză să restituie cheltuielile din cauza unor nereguli în documentele justificative (400.000 de euro). Mai mult, Felix Tătaru mai are încă de primit bani de la liberali.

Vezi şi: PNL, luat la control. Solicitarea AEP care ia în balon liderii de filiale. Bolojan pus la zid?

Vezi şi: Banii de campanie despart apele în PNL. Audieri şi noi certuri. Ţeapa liberalilor pentru Felix Tătar

Mai mulţi lideri liberali, printre care Mihai Voicu, Teodor Atanasiu şi Gigel Ştirbu încearcă să dea vina pe Bolojan pentru contractul cu GMP. Scopul final ar fi scoaterea fostului secretar general din jocurile pentru congresul din luna iunie. Ultima discuţie în partid pe această temă a avut loc joi seara, când acuzatorii lui Bolojan au fost puşi la punct de Gorghiu, Săftoiu, Cezar Preda şi Pavel Popescu, fiind acuzaţi inclusiv că oferă informaţii false presei.

Apărătorii lui Bolojan susţin că decizia contractului cu GMP a fost luată în forurile de conducere ale partidului, nu doar asumată de Bolojan. Nimeni nu s-ar fi opus contractului.

STIRIPESURSE.RO a intrat şi în posesia discuţiilor pe care deputaţii PNL le au pe WhatsApp pe această temă, totul pornind de la o ironie a lui Gigel Ştirbu la adresa lui Ilie Bolojan.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.