Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul din RATB se lasă cu repercusiuni. Vezi ce riscă controloarea AGRESOARE (VIDEO)

Incidentul petrecut zilele trecute într-un tramvai din Bucureşti, atunci când o controloare RATB a lovit un călător, a strânit reacţii acide în mediul online.

Citește și: EXCLUSIV Antena 3 se află în negocieri pentru vânzare

Purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a spus că regia pe care o reprezintă s-a autosesizat şi cazul va fi tratat cu maximă exigenţă.

"RATB s-a autosesizat şi cazul urmează să fie cercetat disciplinar. Acest caz va fi tratat cu maximă exigenţă, având în vedere faptul că RATB a făcut eforturi considerabile pentru a îmbunătăţi imaginea controlorilor. După introducerea acelor veste specifice, numărul sesizărilor la adresa controlorilor a scăzut drastic şi ne-am bucurat, dar iată că a apărut această situaţie inacceptabilă. În cazul în care va fi găsită vinovată de către comisia prealabilă de cercetare disciplinară, femeia controlor riscă să ăşi piardă serviciul. Decizia va fi luată în câteva zile", a spus oficialul.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu are o nouă IPOTEZĂ despre demisia lui MRU de la SIE

Filmuleţul, care a devenit viral pe internet, arată cum o femeie controlor a fost scuipată într-un tramvai din Bucuresti, după ce a încercat să legitimeze o călătoare care nu îşi validase cardul. Tânăra, care spune că a terminat Facultatea de Medicină, o acuză pe controloare că a împins-o şi o ameninţă că-i face plângere.

Citește și: ATAC ARMAT în Franța: Trupele speciale intervin în FORȚĂ / UPDATE

Ceilalţi călători au încercat să o apere pe femeia prinsă fără bilet, dar discuţiile au degenerat, ajungându-se la un conflict fizic.

Controloarea l-a lovit cu piciorul pe bărbatul care o însoţea pe femeie, iar acesta ulerior a reacţionat şi a scuipat-o.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.