Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbarea majoră făcută de Simona Halep înainte să fie depistată pozitiv

Radu Pop
WTA
Halep madrid

Noi informații ies la iveală după ce Simona Halep a picat un test anti-doping, fiind depistată pozitiv cu roxadustat, o substanță aflata pe lista interzisă. Din informațiile gsp.ro, Simona nu a mai păstrat legătura în ultimul an cu specialiștii Agenţiei Naţională Anti-Doping, cu care se consulta de obicei înainte de a urma vreun tratament.

Sportiva din România discuta periodic cu reprezentanții ANAD, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat de când Simona, indică sursele ziarului care cunosc bine relația de-a lungul anilor dintre Simona Halep și ANAD. Până anul trecut, Halep se afla într-un contact permanent cu reprezentanții Agenţiei, cu care se consulta prin intermediul unui membru al vechiului staff. Simona Halep și-a schimbat staff-ul în 2022.

La US Open 2022, când a fost depistată pozitiv, Simona Halep era pregătită de Patrick Mouratoglou, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori ai planetei. Parteneriatul începuse din luna aprilie iar jucătoarea din România a renunțat treptat la majoritatea colaborărilor cu membrii vechii sale echipe, pe care i-a înlocuit cu angajații academiei lui Mouratoglou.

De exemplu, Halep a renunțat la parteneriatul cu preparatorul Theo Cercel. Printre alții, Simona a început să lucreze cu Candice Gohier, fizioterapeuta agreată de Mouratoglou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.