Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță, replică virulentă pentru Pippidi: Este agent de influență! Gulen de România

digi24.ro
sebastian ghita

Politologul Alina Munciu Pippidi susține că Partidul România Unită este o creație a serviciilor secrete, tocmai din acest motiv s-a înrolat și Sebastian Ghiță. Deputatul îi răspunde și o compară cu Fetullah Gulen, omul identificat în Turcia drept organizator al loviturii de stat împotriva lui Erdogan.

Citește și: Alina Mungiu Pippidi atacă SRI-ul: Detalii despre implicarea spionilor în alegeri şi politică

”Mungiu Pipidi e un fel de Fethullah Gulen de Romania. De 20 de ani aceasta persoana ne tot da lectii despre tot ce e in luna si in stele.

Am observat de o luna ca in Romania s-a construit un plan de distrugere a serviciilor de informatii. Fie ca vorbim de SRI, SIE sau DIPI. SRI e atacat de ONG isti si tehnocrati pentru ca se dezvolta si pentru ca si construieste baze de date. Impotriva SIE au aparut atacuri vizand operatiunile din Africa. DIPI e decapitata si terorizata pentru a i se afla sursele de informatii.

Mungiu Pipidi si retelele sale ONG-istice nu sunt straini de aceste lucruri. Sa amesteci serviciile de informatii in constructii politice pentru a le decredibiliza e grav.

PRU va sustine mereu ca serviciile de informatii ale Romaniei sa ramana puternice  si vigilente.PRU nu vede in serviciile de informatii ale Romaniei un manipulator politic si nu le considera organizatii oculte precum Mungiu Pipidi.

Romania mai are multi ofiteri romani care sa lucreze onest in serviciile de informatii si care sa inteleaga jocul agentilor de influenta precum Mungiu Pipidi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.