Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seful interimar al TVR cere modificarea legii si marirea taxei TV

tvr

Seful interimar al TVR Irina Radu a venit miercuri la Camera Deputatilor pentru a prezenta conducerii Camerei situatia in care se afla televiziunea publica. Ea a militat pentru marirea taxei TV si pentru modificari legislative care sa permita un plan de reorganizare serioasa.

"Am incercat sa lamurim situatia in care se afla TVR-ul, o situatie mai complicata ca niciodata. Ni s-a solicitat un plan. Pentru noi a fost putin ciudat sa se astepte un plan fara sa se modifice legea. Orice plan fara modificari radicale ale legii si chiar de valoare a taxei TV, ar fi o pacaleala.

Nu voi pune niciodata pe hartie un plan in care nu cred. Ne vom duce la TVR, vom face alte calcule. Vestea buna e ca acest plan poate tine cont si de aspecte care nu sunt acum in legea 41. Mi-a aratat deshiderea catre modificarea importanta a legii. Asta m-a facut sa ies pe picioare, altfel nu stiu ce sa va spun.

Daca nu se doreste televiziune publica nu vom mai exista. Trebuie sa ne asumam adevarul. Vrem o televiziune publica puternica sau una care abia respira", a spus Irina Radu, aratand ca taxa TV nu ar trebui sa se mareasca decat cu putin.

Intrebata de eventuale restructurari de personal, Irina Radu a raspuns: "S-a vorbit despre un plan de reorganizare, nu neaparat de reducere. Orice reorganizare poate presupune si acest aspect".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.