Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, declarații EMOȚIONANTE la revenirea în țară în postura de lider mondial: 'Ziua aceasta va rămâne în istorie'

captura Romania TV
halep aeroport

Simona Halep a revenit astăzi în țară din China, după turneul de la Beijing în urma căruia a devenit noul lider mondial al tenisului feminin. Românca a fost aplaudată pe aeroport de fani și de jurnaliști. Halep a revenit în ţară cu o cursă a companiei Aeroflot. Aeronava a oprit în faţa Salonului Prezidenţial şi prima care a coborât a fost jucătoarea română, urmată de mama ei. La scara avionului a fost întâmpinată de preşedintele FRT, George Cosac şi de ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, care i-au oferit buchete de flori şi un balon reprezentând cifra 1.

"Este chiar o onoare să fiu azi aici în fața dumneavoastră. Mi-ați făcut ziua mai frumoasă. Visul meu a devenit realitate și mă bucur că acest lucru se întâmplă pentru noi, pentru români. Ziua aceasta va rămâne în istorie, o româncă a ajuns prima în lume. Le mulțumesc celor care au lucrat cu mine timp de 22 de ani, mă simt cam bătrână, dar nu sunt. Mulțumesc familiei pentru că a fost lângă mine în tot acest timp. Îi mulțumesc lui Andrei, încă mai am banda, manșeta lui din 2008, a fost primul meu idol. Îi mulțumesc lui Darren, chiar dacă nu e aici, o să-i traduc.

Îi mulțumesc domnului Țiriac pentru că a crezut în mine că pot să ajung aici. Această zi va rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Vă mulțumesc.

N-a fost deloc ușor, presiunea a fost destul de mare. Mereu a fost modelul meu în viață și în sport Gheorghe Hagi. Le mulțumesc tuturor.", a declarat Simona Halep pe Aeroportul Otopeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.