Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep îl ATACĂ pe Ilie Năstase: 'Nu mi-a plăcut cum a vorbit'

http://www.gsp.ro/
Simona Halep Ilie Năstase

Scandaul imens de la finalul săptămânii trecute nu s-a încheiat nici acum. Ilie Năstase a avut un conflict dur cu britanicele în timpul meciului de FED Cup. Căpitanul nejucător al României a fost eliminat şi riscă o suspendare drastică. Simona Halep l-a taxat şi ea pe fostul mare jucător şi spune că nu este de acord cu ieşirea acestuia.

Citește și: Elton John e GRAV BOLNAV: Are o INFECȚIE BACTERIANĂ NECUNOSCUTĂ / VIDEO

Sportiva a afirmat la turneul WTA de la Stuttgart că nu îl poate apăra pe fostul mare jucător și că nu poate fi de acord cu injuriile adresate Johannei Konta și Annei Keothavong. "Ce a făcut este greșit, în opinia mea. Nu mi-a plăcut felul în care a vorbit și nu pot accepta acest lucru. Nu îl pot apăra, cum i-a tratat pe oameni nu a fost frumos", a declarat Simona Halep.

Ea a mai adăugat și că nu i s-ar fi părut potrivit să discute cu Năstase despre comportamentul său: "Nu sunt acolo să îi spun cum să se poarte".

Citeşte şi: Klaus Iohannis a eliberat din funcție mai mulți magistrați, dar și un chestor din MAI

Halep a vorbit şi despre jocul ei și de obiectivele pe care le are în viitorul apropiat. "Cred că toată lumea a văzut ce atitudine negativă am avut la Miami. Nu este OK pentru mine. Este greșit să gândești atât de negativ și acest lucru m-a tras în spate. Am stat de vorbă cu Darren după meci și mi-a spus că trebuie să mă schimb. El era puțin supărat, apoi am decis să îmi limpezesc gândurile, să văd ce am făcut greșit și cum pot să devin mai puternică și pozitivă pe teren", a mai spus Halep, conform Digi 24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.