Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, reacţie dură după ce s-a aflat că Djokovic vrea să îi ia antrenorul

simona halep bucuresti

Simona Halep, nr. 4 mondial al tenisului feminin, a pregatit noul sezon mai bine decat anul trecut si spera ca va fi ocolita de probleme medicale la primul turneu al anului 2017 la care va participa, la Shenzen, in China.

"Simona Halep s-a antrenat joi la sala de tenis de la Izvorani alaturi de antrenorii Darren Cahill, Daniel Dobre, jucatorii Alexandra Cadantu si Vasile Antonescu. Simona a facut echipa rand pe rand cu Cadantu, Antonescu si a jucat apoi impotriva celor doi. Cea mai buna jucatoare romana se va mai antrena o saptamana la Bucuresti inainte de a pleca pentru un alt stagiu de pregatire in Australia, conform sport.ro.

"Am avut o perioada foarte lunga de pregatire si foarte intensa. Ma simt bine si sunt sanatoasa, ceea ce e cel mai important lucru, dar mai am o saptamana acasa si apoi o sa plec. A fost distractiv la antrenament, incercam sa facem toate antrenamentele mai amuzante ca sa nu ne plictisim. Munca nu este usoara daca o faci incruntata, asa ca am invatat sa fiu mai relaxata si mai vesela. Darren e o fire mai relaxata, e australian si toti sunt asa. incerc si eu sa fac acelasi lucru, sa fiu mai relaxata din punct de vedere mental, pentru ca si jocul imi merge mai bine atunci. impreuna facem scheme de joc, facem jocuri pe teren, dar luam totul in serios.Avem un respect reciproc, eu cred in el, el crede in mine si este cel mai important lucru. Nu ne-am certat niciodata, am ascultat mereu ceea ce spune, dar si el asculta punctul meu de vedere. El este diferit, are o mentalitate diferita, dar ma inteleg foarte bine si cu Dobre, iar eu sunt 100% produs romanesc de cand am inceput tenisul si pana acum. Incerc doar sa invat cat mai multe chestii de la antrenori straini", a declarat Simona Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.