Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorana Cîrstea, după eliminarea de la BRD Bucharest Open: Am avut o zi proastă, dar sper să câștige turneul o româncă

sorana carstea

Sorana Cîrstea (53 WTA), eliminată în primul tur la BRD Bucharest Open de Ana Bogdan, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că a avut "o zi proastă", dar speră ca turneul de la Arenele BNR să fie câștigat de o româncă.

"Am început cam moale, am intrat târziu în meci și nu am reușit să-mi revin. Am jucat defensiv azi, puțin cam încordat, iar ea a jucat foarte bine. O zi proastă a mea, una bună a ei, asta a fost diferența. Mă așteptam la o revenire, chiar și la mingea de meci mă așteptam, dar azi am fost puțin cam lentă, puțin blocată pe picioare. Nu am reușit să intru în meci așa cum mi-am dorit în niciun moment. E mai greu să joci la București împotriva unei românce, dar asta e, nu e nicio problemă. Vreau să o felicit, Ana a făcut un meci bun. Eu am avut o zi proastă peste care trebuie să trec. Ăsta este tenisul, sunt zile mai bune, zile mai proaste. Mi-aș fi dorit să fac mai mult la București, să stau mai mult în turneu pentru că am jucat acasă. Am încercat, însă mai mult nu am putut azi. Sper că va câștiga o româncă turneul, mai sunt destule în competiție. Ar fi foarte frumos să câștige o româncă", a spus Cîrstea, scrie agerpres.ro.

Ea a adăugat că i-a fost dificil să revină pe zgură după ce a jucat pe iarbă. "Mie mi-e puțin greu să revin pe zgură după iarbă. Pe iarbă schimb mereu planul de joc, schimb mișcările și apoi îmi e greu să vin iar pe zgură, pe alunecări, pe deschis terenul. Sincer, nu cred că am jucat vreodată bine după Wimbledon când m-am întors pe zgură. Dar ăsta este programul, eu am încercat cât mai mult să mă adaptez", a menționat favorita numărul 6 a turneului de la București.

Jucătoarea Ana Bogdan (108 WTA) a câștigat, marți, duelul româncelor din primul tur al turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, învingând-o pe favorita numărul 6, Sorana Cîrstea (53 WTA), cu 6-4, 6-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.