Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, reacţie după la afirmaţiile alarmiste ale fostului şef Antitero din SRI: 'Impertinenţa la unii oameni nu are limite'

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei îl critică în termeni duri pe generalul Sorin Cozma, fostul şef al Direcţiei Antitero din SRI, recent ieşit la pensie. Cozma a afirmat că România s-ar putea confrunta cu un val de 500.000 de migranţi musulmani, iar Sorina Matei îi reproşează generalului acţiuni împotriva unor jurnalişti.

Vezi și: Fost șef SRI, avertisment pentru România: 'Vom fi sau nu pregătiți? Va trebui să dam un răspuns la problema aceasta'

"Domnilor de la SRI nu le dispare niciodată tupeul. Este un fel de izvor nesecat. Exemplu: domnul Sorin Cozma, mega şeful Direcţiei Antitero din SRI, în prezent, irelevant.

Domnul general de brigadă cu o stea Cozma Sorin-Gabriel, apropiat al fostului prim adjunct, Florian Coldea/ pensionar, a ieşit la pensie, la cerere, chiar în această săptămână, pentru bănuţi cu mega pensie plătită din fonduri publice. Acelaşi domn Cozma este chiar cel care ancheta la ordinul lui Coldea jurnalişti care scriu de afacerile SRI- spital SRI, neştiindu-se nici până acum în ce bază legală au făcut-o.

Niciun cuvânt despre pensiile militare, niciun cuvânt despre situaţie, niciun cuvânt despre bănuţi pentru că dânsul este chiar beneficiar, niciun cuvânt despre anchetele pe presă de la SRI făcute chiar de dânsul la ordinul lui Coldea, niciun cuvânt despre şpaga de la Ghiţă a prietenului şi şefului său. Nimic, nada. Astăzi vine însă ca o floricică şi filosofează doct despre “valurile de emigranţi” şi 500.000 de musulmani. Impertinenţa la unii oameni nu are limite", scrie Sorina Matei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.