Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei remarcă IRONIA: 'Protejatul SRI', faţă în faţă cu procurorul care l-a anchetat

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei reacţionează la o situaţie pe care o consideră o "ironie". Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, liberalul Marian Petrache, s-a aflat într-un studio de televiziune exact în momentul în care prin telefon a intervenit procurorul Doru Ţuluş, cel care l-a anchetat în perioada în care era la DNA. Sorina Matei susţine că Petrache este protejatul SRI.

Vezi şi: Klaus Iohannis, lovitură pentru Kovesi: O obligă să meargă la audieri în Parlament

Vezi și: CUTREMUR în PSD: s-a format NUCLEUL anti-Dragnea și anunță lansarea unui nou proiect

"2017. În dreapta e Tulus. În stânga e omul anchetat de Tulus pe fapte de corupție, cu urmărire penală începută din 17 Februarie 2017 pe luare de mită şi şantaj. Prietenul și protejatul domnului H, aka SRI. Intervenţii Ciocârlan. Acum M.Petrache nu mai are niciun stres pentru Monte Carlo și Saint Moritz, dar trebuie să ai extrem de mult tupeu să te arăţi la faţă odată cu procurorii. Să vedem când va fi trimis în judecată. Dacă va mai fi", scrie Sorina Matei pe Facebook.

Jurnalista aminteşte şi de o declaraţie a lui Petrache din 2012, cu referire la "controlul DNA": "2012. PETRACHE MARIAN: "Cel mai important...Adica sa pui mana pe putere si pe informatie(...) Pai asta inseamna, nu? Pai ai de fapt curentul, care inseamna informatia si puterea care inseamna DNA-ul si parchetul, care inseamna motorul, da? (...)Trebuie sa pui mana pe curent si pe urma pe motor, nu?""

Procurorii anticorupție au dispus, în februarie 2017, punerea în mișcare a acțiunii penale față de președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, pentru luare de mită și șantaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.