Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steriu:'UNPR a adoptat o rezoluţie de susţinere deplină a PMP în campania electorală'

steriu basescu

Comitetul Executiv Naţional al UNPR a adoptat o rezoluţie de susţinere a PMP în campania electorală, se arată într-un comunicat asumat de Valeriu Steriu, în calitate de preşedinte al formaţiunii, transmis, joi, Agerpres.

"Comitetul Executiv Naţional al UNPR s-a reunit în data de 24 noiembrie la Bucureşti, pentru a analiza efortul de campanie electorală al UNPR în contextul fuziunii cu PMP şi pentru a adopta o rezoluţie prin care UNPR se angajează să susţină în continuare din punct de vedere electoral Partidul Mişcarea Populară. În deschiderea lucrărilor Comitetului Executiv Naţional, preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, le-a transmis preşedinţilor de organizaţii UNPR prezenţi faptul că fuziunea dintre UNPR şi PMP este pe cale să fie finalizată în curând, demersul fiind încetinit din motive exclusiv birocratice", precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, preşedintele UNPR le-a mai transmis celor prezenţi că "membrii conducerii centrale ai UNPR sunt aceiaşi din momentul alegerii noului preşedinte UNPR în luna martie a acestui an, arătând că în Registrul Partidelor Politice este menţionată drept preşedinte persoana lui Valeriu Steriu". De asemenea, se arată în comunicat, a fost subliniat faptul că "preşedinţii legali şi legitimi ai organizaţiilor judeţene ale partidului" sunt cei prezenţi la reuniune, iar "aceştia nu trebuie să se lase intimidaţi de orice fel de încercări ale altor persoane care se pretind drept reprezentaţi ai conducerii centrale sau judeţene".

"În acest context, a fost supusă la vot şi adoptată în unanimitate o rezoluţie a Comitetului Executiv Naţional care confirmă susţinerea deplină a PMP de către UNPR în această campanie electorală", mai precizează comunicatul. Sursa citată menţionează că rezoluţia adoptată de CEx al UNPR prevede, în principal, că "toţi membrii UNPR participă cu toată puterea, fără niciun fel de rezerve, în efortul de campanie electorală a PMP, partid cu care UNPR a fuzionat de drept în luna iulie a acestui an" şi, totodată, că "acţiunile politice şi de campanie electorală ale UNPR şi PMP se vor desfăşura în continuare în deplină coordonare, respectându-se ierarhia şi disciplina organizaţională rezultată în urma fuziunii dintre cele două partide". Valeriu Steriu a fost ales şi preşedinte executiv al Partidului Mişcarea Populară în urma fuziunii UNPR cu PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.