Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Cum a funcționat mâna decisivă a lui Klaus Iohannis. Culisele ședinței PNL

Surse din PNL au declarat pentru stiripesurse.ro ca la sedinta in care Alina Gorghiu a fost aleasa presedinte al partidului, Klaus Iohannis nu i-a dat nicio sansa lui Ludovic Orban.

"S-a simtit, a fost decisivă intervenția lui", spun sursele citate. "Iohannis ne-a spus cateva cuvinte de 'La revedere' si a reiterat optiunea sa ferma pentru Alina Gorghiu, sa fie sigur ca e foarte clar pentru toata lumea de față cine trebuie sa iasa", ne-a declarat un lider PNL.

Fara nicio sansa dupa ce a fost ingropat de Iohannis si sforile trase de Atanasiu + Petrache, Ludovic Orban, spun sursele citate, a ales sa aiba o atitudine eleganta.

"Ludovic și-a reluat susținerea textelor de miercuri seară, in special partea cu pastrarea fibrei PNL, a avut o atitudine colegială, chiar elegantă. S-a simțit, clar, mâna divină, pe capul Alinei", spun surse din ședință.

Noul președinte PNL a promis în ședință că nu va face diferență între colegi. "A spus că vrea ca partidul să aibă o conducere colegială în sensul in care asta vrea ea sa faca, sa nu se mai faca diferențe între colegi și să fie toată lumea respectată la fel și mai ales ascultată la fel", spun surse din PNL.

"Oamenii lui Ludovic au fost mielușei", ne-a spus un lider PNL care a votat-o pe Alina Gorghiu. "N-a avut nicio șansă, dar a procedat înțelept să nu facă scandal", mai spune acesta despre Ludovic Orban.

CITESTE SI:

EXCLUSIV - Klaus Iohannis, acuzat de manevre subternare: Ne-a mintit. A facut ca Băsescu!

EXCLUSIV - Atanasiu pare cârtița lui Blaga

EXCLUSIV - Culisele ședinței PNL din Aviatorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.