Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE -Klaus Iohannis a bătut cu pumnul în masă: a șters pe jos cu aleșii PNL

Înainte de a pleca la Cotroceni, Klaus Iohannis și-a propus să fie cu adevărat liderul PNL și a dat de pământ cu aleșii locali, dar și cu parlamentarii. Veniți să savureze victoria, aleșii PNL și PDL au avut ghinion, pentru că Iohannis avea alte planuri.

În primul rând, Iohannis le-a transmis acestora că el a ieșit președinte promițând că va face un altfel de politică și are de gând ca schimbarea să înceapă de la partidul care l-a susținut. "Trebuie o conduita ireprosabila. Nu veti scapa de mine si oricine se abate de la linia partidului ii voi spune simplu - Ghinion!”, le-a spus Klaus Iohannis aleșilor PNL, susțin sursele noastre.

Mai subtil, Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor din vechiul PNL că nu-și vor alege președintele de capul lor, ci sub atenta lui coordonare. ”Nu scăpați de mine! Eu voi veghea foarte atent la ceea ce se întâmplă și credeți-mă că voi fi informat. Nu voi fi ca alții să vin la ședințe de partid, dar veți ști mereu care este poziția mea”, le-a mai spus Iohannis celor din PNL.

În urma alegerilor, atât cei din PNL, cât și cei din PDL se pregăteau de război. Polițe rămase restante, lideri cu performanțe slabe, toți ar fi trebuit decapitați. Iohannis a pus piciorul în prag și a spus răspicat că nu e acum momentul. ”Acum e mai bine sa stam calmi si sa analizam mai incolo cand lucrurile se vor fi asezat”, a explicat Iohannis.

Cei de la Senat doreau să-l schimbe pe liderul Puiu Hașotti, dar Iohannis le-a ”recomandat” să facă lucrul ăsta în februarie, la începutul noii sesiuni parlamentare. ”Conducerea grupurilor ar fi bine sa fie schimbata in februarie in noua sesiune”.

Klaus Iohannis a ținut să lanseze și o amenințare/promisiune pentru toți membri de partid. ”Eu mi-am ales partidul. Eu cand imi vor termina mandatul tot in PNL voi reveni. Partidul l-am ales eu, chiar daca partidul nu m-a ales pe mine”, arătându-le tuturor că știe cum s-au făcut jocurile și că a ajuns lider din interesul celor din Cooperativă, nu din iubire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.