Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Parlamentarii PSD negociază TRĂDAREA cu liderii noului PNL

negocieri

Premierul Victor Ponta și-a trecut noul Guvern și Legea bugetului cu o majoritate zdrobitoare, dar totul pare să fi fost doar fum în ochi. După înfrângerea zdrobitoare de la prezidențiale mai mulți parlamentari PSD ar fi mers către liderii parlamentari ai noului PNL pentru a-și negocia o eventuală trădare.

Surse din PNL ne-au explicat că ar fi vorba de un număr consistent de parlamentari care și-au arătat disponibilitatea de a-l trăda pe Victor Ponta.

”Au fost mai mulți cei care i-au abordat pe liderii noștri din Parlament, cam 15%, dacă este să ne exprimăm în procente. Situația seamănă foarte mult cu ceea ce am pățit noi în 2011-2012, când au existat mulți parlamentari care ne-ar fi trădat”, ne-au declarat surse de la vârful noului PNL.

Informația a fost confirmată și din PSD. ”Am auzit că ar fi câțiva, nu știu să vă spun câți. Știm de această problemă și probabil că o vom discuta la întâlnirile cu parlamentarii de la începutul acestui an”, ne-au precizat surse din PSD.

Sursele din PNL ne-au explicat de ce ezită să primească trădarea parlamentarilor PSD. ”Noi trebuie să ne facem foarte bine calculele pentru 2016. Cei care trădează acum vor să aibă asigurat un loc în Parlament în 2016 și nu este ușor. Sunt mulți oameni de la noi care se suprapun pe colegii cu cei care vor să trădeze acum, pentru a-și asigura viitorul”, ne-au explicat sursele noastre din PNL.

Situația este și mai complicată, dat fiind faptul că în Parlament se discută schimbarea legii electorale. În viitoarea legislatură am putea avea maxim 300 de deputați și 100 de senatori, ceea ce va însemna o bătălie mult mai mare decât cea din 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.