Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tenis spectaculos la Glasgow: Roger 'McFederer', în kilt, l-a învins pe Andy Murray - VIDEO

www.news.ro
Roger Federer kilt

Tenismenul elveţian Roger Federer l-a învins, marţi seară, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6, pe britanicul Andy Murray, în cadrul unui evenemiment caritabil care a avut loc la Glasgow.

Într-o atmosferă destinsă, cei doi jucători au făcut spectacol pe arena din oraşul scoţian. În setul secund, Federer a primit din partea gazdelor cu un kilt şi a jucat un ghem îmbrăcat cu tradiţionalul element vestimentar scoţian. Elveţanul "s-a plâns" de faptul că nu are buzunare pentru a-şi ţine a doua minge la serviciu şi a avut nevoie de ceva timp pentru a se acomoda şi mişca normal în larga fustă scoţiană, anunță News.ro.

Citește și: CIO pregătește pedepse URIAȘE pentru Rusia, după scandalul de dopaj: 'Să nu li se intoneze imnul'! Kremlinul amenință cu boicotarea JO 2018

"Suntem un pic dezamăgiţi că nu joci în kilt", i s-a transmis lui Federer, locul 2 ATP, la un scurt interviu, între seturi.

"Meciul nu s-a terminat. Nu am văzut niciun kilt. Câţi spectatori au kilt în seara aceasta? Dacă-mi dă cineva un kilt, îl pun pe mine şi joc", a răspuns Federer, care a primit apoi kiltul.

Televiziunea care a transmis meciul a afişat apoi noul nume al jucătorului din Basel: Roger McFederer.

Pentru Andy Murray, locul 16 ATP, acesta a fost primul meci după accidentarea suferită la şold. În vârstă de 30 de ani, Murray nu a mai jucat din 12 iulie, când a fost învins de americanul Sam Querrey, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Federer se află în Marea Britanie pentru a-şi pregăti participarea la finala sezonului, Turneul Campionilor, competiţie care se va desfăşura, începând de duminică, la O2 Arena din Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.