Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titus Corlățean vorbește de funie în casa spânzuratului

corlatean

Fostul ministru de Externe, Titus Corlățean, susține că ancheta Parchetului împotriva celor care ar fi blocat votul în diaspora este un lucru foarte bun.

”Este bine că această anchetă s-a declanșat și din punct de vedere instituțional și al analizei. Este o anchetă foarte bună”, susține fostul ministru de Externe, cel care a demisionat tocmai din cauza problemelor de la votul din turul I.

Această anchetă a Parchetului ar putea ajunge și la cei doi miniștri de Externe din perioada electorală Titus Corlățean și Teodor Meleșcanu.

Titus Corlățean a fost confruntat cu o ședință a Biroului Electoral Central, în care le-a promis judecătorilor că va mări numărul de secții de votare. După această ședință, Titus Corlățean susține că nu și-a respectat promisiunea pentru că nu ar mai fi venit de la BEC o Hotărâre, ci doar un comunicat.

”Dacă cineva își imaginează că într-o instituție cum este MAE cineva poate lua decizii dicreționar, înseamnă că nu știe ce vorbește. Această instituție a făcut tot ce i s-a permis din punct de vedere legal.

”Până la urmă acest comentariu confirmă (cel al președintei ÎCCJ, care a spus că se puteau organiza secții suplimentare n.r.) încă o dată că noi am cerut să ni se dea o soluție juridică, nu comunicate de către BEC pentru a avea bază juridică ca să avem dreptul să creștem numărul de secții din diaspora”

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.