Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a ajuns să-l laude pe Victor Ponta: 'E cel mai bun! E cap la cap cu Klaus Iohannis'

ponta basescu

Rivali declarați, Victor Ponta și Traian Băsescu trec printr-un episod interesant al ”relației”. Dacă Ponta nu încetează cu criticile, Băsescu a schimbat placa și îl laudă pe fostul premier.

”PSD ştie că, la încredere, Liviu Dragnea este mult sub partid şi că Ponta este politicianul din PSD care se bucură de cea mai mare încredere. Dar îl goniră că nu fu Dragnea acolo, că-l oprea. N-aţi văzut ce spunea Dragnea, care îi tot dădea brânci pe scări, iar zilele astea zice "dacă eram eu, îl opream pe Victor".

Citește și: Cum ar arăta Pământul dacă toată gheața s-ar topi / VIDEO

E un machiavelism incredibil la vârful PSD şi asta îi caracterizează. Acum îşi dau seama că au nevoie de Ponta şi l-ar pune înapoi şi prim-ministru şi preşedinte de Cameră pentru că e cel mai popular. E cap la cap cu Klaus Iohannis. Problema e cât va reuşi să tracteze Dragnea şi cât va reuşi să tracteze Victor Ponta.”, a spus Băsescu la România TV.

În plus, fostul președinte a vorbit și despre ceea ce se petrece la nivelul șefie Camerei Deputaților.

Citește și: Marian Vanghelie a fost dus, DE URGENȚĂ, la spital

”Nu ştiu ce înţelege Zgonea prin jihad împotriva justiţiei. Dacă Valeriu Zgonea înţelege că protejează justiţia aducând articolele din Codul Penal în acord cu hotărârile justiţiei, are o părere greşită despre menirea lui ca preşedinte al Camerei Deputaţilor. Victor Ponta cred că se grăbeşte dacă vine preşedinte la Camera Deputaţilor. Cred că are şanse să reia viaţa politică după ce îşi rezolvă problemele în justiţie. Dar este o problemă a PSD. Nu înţeleg de când a devenit Zgonea marele apărător al justiţiei, când acum ceva timp avea un cu totul alt ton. Îmi aminteşte de Mircea Geoană când fugea ca să nu-l schimbe de la Senat.

Citește și: A fost filmat orgasmul unei femei de la început până la sfârșit / VIDEO

E clar că decizia cu Zgonea nu are cum să rămână între ape. Întotdeauna preşedintele Camerei sau al Senatului a fost rezultatul votului unei majorităţi. Problema e cum reuşeşte fratele sau vărul lui Mihai Viteazu să-şi asigure o majoritate. E un lucru care n-are cum să se întâmple. Zgonea fără susţinere parlamentară nu poate rămâne preşedintele Camerei.”, a spus Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.