Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu dă de pământ cu Dacian Cioloş: 'Ăsta e lătratul unui demagog ca Cioloş'

basescu ciolos

Discursurile din Parlament ale lui Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea l-au scos din minţi pe fostul preşedinte, Traian Băsescu. Acesta i-a atacat dur pe cei doi, dar l-a făcut praf pe Dacian Cioloş. Actualul şef al PMP spune că toată campania de pe internet pro Cioloş este una comandată.

"Am făcut o testare. Sunt foarte multe conturi false din care se dau mesaje pentru premierul Dacian Cioloş. Nu ştiu de ce au nevoie de aşa ceva. Am dat şi eu mesaj în partid pentru a se da mesaje, dar de pe conturi adevrate şi asumate nu de pe unele false.

Citeşte şi: Traian Băsescu: 'Procurorii sunt noii baroni locali! Pun cătușe și elimină adversarul'

S-a creat o psihoză că facem degeaba alegerile pentru că se ştie deja cine va face guvernul, cine va fi premier. M-am uitat cum s-a făcut PR-ul discursului din Parlament al lui Dacian Cioloş, dar şi al lui Dragnea. Amândoi sunt doi demagogi perfecţi. Economia creşte într-un ritm furibund. Ce ai făcut ca să crească. Vine demagogul de Dragnea şi spune şi el că PSD a generat creşterea economiei. L-aţi auzit pe Cioloş să spună că a greşit cu grila de salariile din învăţământ că a scăzut unele salarii. L-aţi auzit să spună că se organizează concursuri pentru directorii de şcoli. Demagogul celălalt, Dragnea spune că e creştere. Păi e deficit la pensii, mă Dragnea. Cum să se vadă în buzunare? Aş fi vrut să spună Cioloş că a făcut şi el trei proiecte şi că începe lucrurl în septembrie. Nu au făcut absolut nimic.

Citeşte şi: Traian Băsescu intervine în cazul Gabriel Oprea: 'A fost o mare capcană şi o PROSTIE'

Ăsta e lătratul unui demagog ca Cioloş. Că el e patriot de la ţară. S-au întâlnit patriotul de Sălaj cu ăla de Teleorman. S-a răsturnat căruţa cu patrioţi în Parlament."a tunat Băsescu la RTV.

Nici vicepremierul Vasile Dâncu nu a scăpat de vorbele grele ale lui Traian Băsescu. "Gulgutierul şef, amicul meu Dâncu. El vorbeşte cinci ore într-un studio şi nu înţelegi nimic. Alt demagog. Mulţumit că a vorbit pleacă şi nu mai face nimic", a râs Băsescu de Dâncu.
Citeşte şi: Traian Băsescu CUTREMURĂ România: Nimeni nu a mai spus așa ceva despre KOVESI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.