Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, dezvăluiri uluitoare: Tiberiu Nițu a fost șantajat

basescu

Traian Băsescu vine cu o ipoteză uluitoare în cazul demisiei lui Tiberiu Nițu din funcția de procuror-general al României. Fostul președinte consideră că Nițu a fost șantajat să-și dea demisia. De altfel, Băsescu a comentat faptul că Nițu chiar avea nevoie de coloană oficială, el făcând naveta, zilnic, la Ploiești, unde locuiește.

Citește și: Cristian Tudor Popescu: Nițu, o nulitate, nu demisiona dacă Victor Ponta era premier

”Eu încă nu am auzit o acuzație la adresa fostului procuror-general. E o presiune mediatică, dar nu o acuzație de la DNA. Pe mine, Tiberiu Nițu m-a batjocorit, nu-i sunt un prieten. Când mergea la CSM spune că mai am 50, 70 de dosare penale, a făcut un joc politic. Ceea ce se face azi, nu legat de Nițu, el e o pată de grăsime pe perete, discutăm de instituția procurorului general, e un șantaj, a fost îndepărtat din funcție. Omul ăsta mai avea două luni de mandat.

Citește și: A demisionat procurorul general al Romaniei/ DOCUMENT

El a renunțat, prin demisie, și a întinat funcția, el trebuia să apere această poziție. A fost un moment de slăbiciune că și-a dat demisia. El nu a cerut casă de la RAAPPS, făcea naveta zilnic la Ploiești. El a beneficiat de coloană pentru că făcea naveta, el avea nevoie de securitate în trafic. Dacă intra un TIR în el și ar fi fost scos cu descarcerarea, s-ar fi țipat cum e posibil ca un procuror general să nu aibă coloană oficială.

Dacă e un abuz, e că nu a venit Gabriel Oprea cu această cerere în CSAT, nu pentru Tiberiu Nițu, ci pentru securitatea procurorului general.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Prima mutare a ministrului Justiției, Raluca Prună, după demisia lui Tiberiu Nițu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.