Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu ZGUDUIE România: Victor Ponta și Laura Codruța Kovesi, înregistrați de SRI

basescu-938x535

Traian Băsescu spune că e șocat de dezvăluirile conform cărora mai mulți lideri politici, alături de procurori și judecători, șefi de instituții, participau la anumite petreceri organizate de SRI. Victor Ponta și Laura Codruța Kovesi se aflau printre invitați, frecvent, spune Băsescu. Fostul președinte provoacă un cutremur cu dezvăluirile sale și spune că totul a fost înregistrat de SRI.

”Doamna Kovesi e un soi de Ponta. Cum deschide gura, cum trântește o minciună. A spus atâtea minciuni în ultimii doi ani. A participat la petrecerile SRI, sunt înregistrări cu ei, cu toți. Singurele înregistrări sunt făcute de SRI și ei știu. Au înregistrări cu tot, nu doar când bagaă chifteaua în gură, ca procurorul Sutiman, care și-o îndesa pe gât în jos.

Coldea își discuta dosarul cu referendumul la întâlnirile cu Kovesi la K2.

Citește și: FOTO HOT Nicki Minaj și-a arătat sânii la un eveniment de modă la Paris

Doamna Kovesi și-a atins limitele, începe să fie o mare pagubă pentru DNA. Dacă are puțin respect, bine ar fi să se uite la decizia CCR și să își vadă de drum.

Coldea a fost un executant zelos, dar nu el a fost creierul, ci George Maior. Nu Florian Coldea a fost creierul acestei construcții supra statale. George Maior a fost. E mână de om politic. Nu putea un general să cheme Șefa Înaltei Curți... E clar că a fost gândirea lui George Maior.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Facebook introduce o nouă funcție: Mesajele care se distrug după 24 de ore

Fostul președinte e de părere că ar fi nevoie de adoptarea unei legi care să oblige la reanalizarea unor dosare în care oamenii acuzați au ajuns în închisoare și asta pentru că, după părerea sa, bună parte dintre ele nu au conținut probe solide, iar persoanele respective au ajuns după gratii pe nedrept.

”Poate se va da o lege, că nu văd altă soluție, care să oblige la reanalizarea unor dosare în care oameni au fost băgați la pușcărie. Mă tem că bună parte dintre ele sunt fără probe și au ajuns la completele de judecată la care trebuiau să ajungă.

Citește și: Jocul lui Ponta cu Dragnea. Ce a vrut sa-i transmita Tariceanu lui Iohannis

Îl văd pe judecătorul Șelaru de la Înalta Curte: cum a ajuns acolo, a ajuns în grupul select al celor trei judecători care dădeau avize de securitate națională și care nu întrebau niciodată SRI-ul de ce trebuie să dea avizele. Erau oamenii cu care lucra SRI-ul.

Domnul Șelaru e același, nu vreau să o spun cu patimă, care a dat avize ca fiicei mele să i se facă ascultare ambientală, cu filaj, cu toate, cu dus provocator la ea în birou”, a declarat fostul președinte, pentru B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.