Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trump bagă băţul prin gardul democraţilor: 'Au manipulat alegerile'

http://www.npr.org/
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a acuzat duminică DNC, Comitetul Naţional Democrat, că a manipulat alegerile pentru a-l putea alege ca lider pe Tom Pérez, din aripa mai tradiţională a partidului, şi a evita astfel victoria lui Keith Ellison, care provine dintr-o aripă progresistă, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Vezi şi: Răsturnare de situație în PNL

Vezi și: Adevărata BOMBĂ în cazul excluderii Cameliei Bogdan încă nu a EXPLODAT

Într-un mesaj pe Twitter, Trump şi-a exprimat convingerea că Ellison "nu a avut nicio şansă", deoarece establishment-ul Partidului Democrat s-a întors împotriva lui, la fel cum s-a întâmplat - crede Trump - şi în cazul lui Bernie Sanders, senatorul progresist care s-a înfruntat cu Hillary Clinton în alegerile primare din cadrul Partidului Democrat pentru desemnarea candidatului formaţiunii la scrutinul prezidenţial din 8 noiembrie 2016. 

"Cursa pentru şefia DNC a fost, desigur, complet 'manipulată'. Băiatul lui Bernie, la fel ca şi Bernie, nu a avut nicio şansă. Clinton l-a vrut pe Pérez!", a scris Trump pe contul său de Twitter. Într-o postare făcută sâmbătă, tot pe Twitter, Trump scrisese: "Felicitări lui Thomas Pérez, care tocmai a fost numit preşedinte al DNC. Nici că aş putea fi mai fericit pentru el sau pentru Partidul Republican!" 

Pérez, în vârstă de 55 de ani, originar din Republica Dominicană, i-a răspuns lui Trump tot pe Twitter. L-a sfătuit să nu se bucure prea tare şi i-a promis că el, Ellison şi restul democraţilor americani vor deveni "cel mai negru coşmar" al lui Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.