Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TULBURĂTOR Ce i-a scris iubita lui Jim Carrey în scrisoarea de ADIO: 'M-ai introdus în lumea drogurilor și a prostituției, a daunelor psihologice și a bolilor'

iubita Jim Carrey

Moartea fostei sale iubite Cathriona White a devenit pentru Jim Carrey un coșmar. La tristețea și durerea provocate de pierderea ființei dragi se adaugă acum o luptă juridică întreprinsă de fostul soț și de mama Cathrionei White împotriva actorului, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Jim Carrey a denunțat public că este șantajat de mama și de fostul soț al iubitei sale. Însă avocații părților reclamante au găsit o nouă scrisoare, pe care tânăra ar fi scris-o în 2013 după ruptura cu Jim Carrey, în care ea îl acuză de lucruri grave.

Citește și: Foarte interesant! Ce FIRMĂ deține soția unui adjunct SRI din „era” Coldea

Potrivit textului publicat de ziarul The Sun, în această notă Cathriona spune că viața alături de actor a fost un drum presărat de spini.

"Iubeam viața, eram împăcată cu mine însămi și mă simțeam bine. Eram mândră de toate deciziile pe care le luasem și atunci te-am cunoscut. M-ai introdus în lumea drogurilor și a prostituției, a daunelor psihologice și a bolilor. Ai făcut lucruri foarte bune pentru mine, dar m-ai distrus ca persoană Jim. Eu am vrut să fiu alături de Jekyll dar l-am avut în schimb pe Hyde. Pentru că te iubesc, l-aș fi suportat pe Hyde, doar ca să fiu alături de Jekyll, dar m-ai alungat din viața ta când ai văzut ce mai rămăsese din mine".

Citește și: Patronatele îi cer Cabinetului Tudose introducerea unei noi taxe! Despre ce e vorba

Sunt acuzații grave care vor servi ca probă în plângerea în justiție depusă de rudele Cathrionei White împotriva lui Carrey. Ei asigură că actorul a fost implicat în decizia tinerei de a-și lua viața.

La rândul său, Jim Carrey a declarat că nu va tolera ca cineva să se joace cu moartea fostei sale iubite. "Nu voi tolera această tentativă lipsită de suflet de a profita de mine, ori de femeia pe care am iubit-o", a avertizat el.

Citește și: Orgie de nedescris într-un cunoscut oraș din România: Cum se dezbrăcau de sutană și ce lucruri revoltătoare făceau pentru bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.