Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ţuţuianu, prima REACŢIE după deciziile din CEX. Ce spune fostul ministru legat de atitudinea lui Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
tutuianu Inquam Photos

Fostul ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu, a mărturisit după şedinţa CExN a PSD că nu există tabere în cadrul partidului şi că deşi social-democraţii au trecut printr-o încercare grea, au găsit soluţii pentru a menţine partidul unit şi, cel mai important, la guvernare.

Citeşte şi: PSD a DECIS: Ce se întâmplă cu Legile Justiţiei (SURSE)

"Cea mai mare satisfactie a mea e ca PSD a ramas unit si a ramas la guvernare. (...) Trebuia ajuns la un compromis si ca important e stabilitatea tarii, a partidului si ramanerea PSD la guvernare. Obiectivele s-au indeplinit si am ajuns la un echilibru intern, important pentru viitor. (...) Singura tabara din care facem parte toti e tabara PSD. Partidul a trecut printr-o perioada mai dificila. (...) Eu militez pentru mai multa stabilitate si cred ca sunt intrunite conditiile acum pentru mai multa stabilitate. Cred ca suntem pe drumul cel bun. Ieri, partidul a trecut printr-o situatie dificila, care putea influenta negativ si Romania. Am gasit solutii.", a declarat fostul ministru al Apărării la ieşirea de la şedinţa CExN a PSD.

Cât despre implicarea preşedintelui Klaus Iohannis în scandalul din cadrul PSD, dar şi despre o eventuală relaţie apropiată a premierului Tudose de şeful statului, Adrian Ţuţuianu a spus: "Exista preocupare legata de atitudinea presedintelui Iohannis, e clar ca avem interese diferite, dar cred ca trebuie sa ne vedem de guvernare, pentru ca rezultatele guvernarii vor da o sansa PSD in 2019. (...) Cred ca trebuie sa vedem lucrurile un pic mai sofisticat. Un premier trebuie sa participe la anumite activitati si nu cred ca orice aparitie publica a lui e una care sa genereze suspiciuni vizavi de comportamentul unuia sau altuia. Trebuie sa ne obisnuim cu o normalitate a comportamentului institutional."

Citeşte şi: Noii miniştri, votaţi ÎN UNANIMITATE de PSD (SURSE) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.