Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TVR aruncă o sumă URIAȘĂ pentru a transmite meciul dintre Viktoria Plzen și FCSB

televiziunea-romana-tvr

Şefii Televiziunii Române sunt dispuși să arunce pe piață o sumă uriașă pentru a transmite meciul dintre Viktoria Plzen și FCSB. Agenția care produce acest meci solicită 200.000 de euro și, chiar dacă situația financiară a televiziunii publice nu este un foarte bună, șefii din TVR sunt dispuși să aloce această sumă.

Citește și: Jocul nervilor și amenințărilor în coaliție. Cum își joacă PSD și ALDE viitorul

Citește și: Procurorul dat afară de Kovesi rupe tăcerea: 'O să se vadă în curând'/ INTERVIU

Jucători puternici pe piaţă, Digi şi Dolce au decis să privească de pe bancă duelul de la distanţă dintre TVR şi ProTV, post care va transmite manşa tur, marţi, de la 20:30. "Din 200.000 de euro, TVR recuperează cel mult 10 la sută din advertising, restul sunt pierderi. Şi nu e misiune publică. Dacă ei nu ar lua molozul din pachet, alţii ar oferi o sumă superioară pe Plzen - FCSB, deci meciul tot s-ar vedea. Sunt bani de la Guvern cheltuiţi discreţionar, fără fundament economic", explică altă sursă bine informată din piaţă, informează ProSport.

TVR a încercat să achiziţioneze şi drepturile pentru CS U Craiova - AC Milan, contând pentru turul 3 preliminar al Europa League. Suma avansată atingea 45.000 de euro, cu 30 la sută peste oferta Digi, însă negocierile au picat. În schimb, canalul public a reuşit să achiziţioneze în cursul acestei zile drepturile de televizare pentru întâlnirea Dinamo - Athletic Bilbao, din turul al treilea preliminar al Europa League. Din surse bine informate, suma pentru care s-a parafat contractul atinge 70.000 de euro. Programată pe 27 iulie, prima manşă se va juca pe Naţional Arena, returul urmând a se desfăşura la Bilbao, pe 3 august, de la 21:45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.