Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Udrea, îngrijorată de frământările din PSD: Pare foarte periculos. De ce se grăbesc?

Candidata PMP la prezidentiale, Elena Udrea, considera ca în PSD a început lupta pentru succesiune la fotoliul detinut de Victor Ponta si ca un tandem la sefia formatiunii compus din Liviu Dragnea si Sebastian Ghita ar reprezenta un lucru 'foarte periculos' pentru clasa politica româneasca.

'Pâna la urma nu am înteles, s-au autosuspendat, i-a suspendat cineva? Acolo deja a început lupta pentru putere, în interiorul PSD. Si eu spuneam ca nu m-ar interesa ce se întâmpla în PSD daca nu ar fi un partid mare, capabil sa câstige alegerile si un partid nereformat ca acesta ar însemna un pericol urias pentru România daca ar câstiga Cotroceniul. Deci, ca urmare, ma intereseaza ce se întâmpla în PSD si cred ca trebuie sa-i intereseze mai ales pe cei care nu vrem pesedizarea României. Deci, este o batalie deja pe succesiunea lui Victor Ponta, care, indiferent în ce situatie s-ar afla, cel mai probabil va fi în situatia de perdant în aceste alegeri, va fi înlocuit la sefia partidului. I se va lua capul lui Victor Ponta si acum, acolo, freamata toti greii mai vechi sau mai noi ai partidului, cine sa vina la putere. (...) Asta arata modul la care întelege sa faca politica PSD-ul, chiar si acum, la 25 de ani de la Revolutie', a declarat Elena Udrea miercuri întrebata daca în opinia sa sanctionarea mai multor lideri ai PSD, Dan Sova, Sebastian Ghita si Marian Vanghelie, afecteaza în vreun fel campania la prezidentiale a lui Victor Ponta.
Despre un tandem la sefia PSD Liviu Dragnea, presedinte, si Sebastian Ghita, presedinte executiv, Udrea a spus, potrivit Agerpres: 'Nu înteleg, au alegeri saptamâna aceasta, de ce se grabesc asa?'.
'Dupa circul de ieri (...) au gasit o formula sa arate ca este pace si liniste în interiorul PSD-ului. Sova nu vrea sa-i ia gâtul lui Dragnea, Ponta nu e de partea lui Sova, Ghita nu este cel care vrea sa le ia gâtul tuturor si a aparut în acest tandem. Mi se pare foarte periculos. Daca s-ar întâmpla sa conduca PSD-ul, tandemul Ghita-Dragnea mi se pare foarte periculos în continuare pentru clasa politica româneasca, pentru ca am vorbi de perpetuarea unor practici la nivelul PSD-ului care fac acest partid total nedemocratic. Si ar fi si foarte multa putere, economica si mediatica, Vântu, saracu', ar fi mic copil fata de ce s-ar întâmpla', a sustinut candidata PMP.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.