Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un colonel al armatei ruse a fost omorât în Alep - FOTO

Un colonel rus, care se afla în Alep în calitate de consilier militar, a fost ucis în urma tirurilor de artilerie ale rebelilor sirieni asupra sectorului de vest al acestui oraş din nordul Siriei, în prezent, epicentrul conflictului sirian, a anunţat miercuri Ministerul Apărării de la Moscova, citat de Reuters şi AFP, conform agerpres.

"Colonelul Ruslan Galiţki a decedat la spital în urma rănilor", a indicat armata, citată de agenţiile ruse de presă. Ofiţerul rus, cu cel mai înalt grad ucis în Siria de la începutul intervenţiei ruse la sfârşitul lunii septembrie 2015, fusese rănit în urmă cu câteva zile de un tir de artilerie al rebelilor asupra sectorului de vest al Alep, controlat de forţele guvernamentale. Colonelul Galiţki va fi decorat post-mortem, a anunţat armata rusă.

Citeşte şi: Germania. BOMBE artizanale descoperite în casa unui suspect de terorism

Zilele trecute, în urma bombardamentelor rebelilor asupra zonei controlate de forţele proguvernamentale în Alep, şi-au pierdut viaţa două femei medic care lucrau într-un spital de campanie mobil rusesc, iar o asistentă a fost rănită. Conform unor surse independente, Rusia a pierdut 109 de militari de la începutul campaniei sale în Siria, dar această cifră nu a fost confirmată de oficialităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.