Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost europarlamentar dă de pământ cu Traian Băsescu: 'Un singur amendament: E graţiată Nuţica'

basescu udrea

Un fost europarlamentar dă de pământ cu fostul preşedinte, Traian Băsescu. Enervat de amendamentele pe care şeful PMP vrea să le depună la legea graţierii, Sebastian Bodu a reacţionat extrem de dur pe facebook. Bodu crede că, de fapt, prin această mutare, Băsescu ar vrea să o graţieze pe Elena Udrea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îl AMENINȚĂ pe ministrul Justiției: 'Nu poţi beneficia de susţinere la nesfârşit'

”Traian Băsescu, ăla care era cu anticorupția în gură de dimineața până seara, a depus amendamente la proiectul legii grațierii, conform cărora sunt grațiate si persoanele condamnate pentru corupție, cu pedepse de până la 10 ani, femei. Mai bine scria un singur amendament: că este grațiată Nuțica. Și gata, fără s-o mai dea pe după cireș. Nu de alta, dar poate primeste blonda în apel mai mult de 10 ani...", a tunat Bodu.

Şi asta nu e tot. Tirul lui Bodu a continuat. "Asta demonstrează ceea ce unii au înțeles demult: Traian Băsescu nu crede în nimic decât în propria-i mărire. Totul, în activitatea lui publică, e teatru. A jucat cartea anticorupției pentru că a simțit că e câștigătoare. Și a jucat-o bine. Iar electoratul l-a crezut, pentru că, pe langa adversarii politici, au intrat la pușcărie si politicieni din partidul lui. Însă, la adăpostul acestei strategii, el a întreținut corupția la maxim pentru cercul lui de apropiați, singurul care conta pentru el.”, e mesajul lui Sebastian Bodu.

Citeşte şi: Anunţ CRUCIAL de la Ministerul Justiţiei: Când va fi extrădat Sebastian Ghiţă

Fostul europarlamentar a mai transmis un mesaj după ce Robert Turcescu a criticat amendamentele lui Traian Băsescu. "S-au prins și PMP-istii că pe Băse il doare la 3 metri în față de partid. Dar, fără Băse, PMP ar fi rămas doar un ONG. Iar Turcescu nu s-ar fi îmbogățit din "tranzacții bursiere".", a încheiat Bodu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.