Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost star de la Barcelona, acuzat de EVAZIUNE FISCALĂ

www.pinterest.com
Barcelona

Internaționalul chilian este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală pentru o fraudă de 980.000 de euro din impozite neplătite în anii 2012 și 2013, în timp ce se afla sub contract cu Barcelona. Ziarul spaniol El Periodico a semnalat că fotbalistul în vârstă de 27 de ani se confruntă cu legea pentru că nu și-a plătit taxele pentru drepturile de imagine pe parcursul anilor 2012 și 2013, când juca pentru Barcelona.

Se presupune că Alexis a transferat drepturile sale de imagine la o companie numită Numidia Trading, din care deținea 99%, deși el nu recunoscuse că se află în proprietatea acesteia.

Citește și: Seară nebună în Liga Campionilor, UMILINȚĂ pentru Barcelona: Ce au făcut românii / VIDEO

Ziarul spaniol mai susține că, inițial, Alexis a transferat drepturile de imagine către o altă companie, numită Inversiones Alsan, o societate cu sediul în Chile, pe care de asemenea o deține în proporție de 99%. Nici una dintre companii se crede că nu are o structură operațională adevărată. În 2011, Alexis a semnat un contract cu Barcelona, unde a declarat că este unicul proprietar al drepturilor sale de imagine, anunță Digi Sport.

Alexis nu este primul fotbalist trecut pe la Barcelona căruia i se impută evaziunea fiscală. Lionel Messi, Neymar jr., Javier Mascherano, Samuel Eto'o și Adriano au fost de asemenea acuzați în ultimii ani în dosare similare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.