Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai bogaţi români a ajuns 'în sapă de lemn': Decizia DISPERATĂ pe care a luat-o

bani euro

Unul dintre cei mai bogaţi români are probleme cu banii. După ce a ieşit de la puşcărie a început să îşi vândă cele mai importante părţi din avere.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

Milionarul Ioan Niculae are probleme financiare, așa că a decis să vândă unul dintre avioanele companiei sale. Potrivit profit.ro, Inter Aviation, firma controlată de fiica sa, intenționează să angajeze un evaluator profesionist pentru o aeronavă Hawker 900XP, pe care Niculae a dat 14 milioane de euro în 2011.

Citește și: STUDIU Creierul crește dacă mâncăm fructe

Avionul a fost folosit pentru servicii de taxi aerian și curse charter, iar acum pețul de catalog este de 16 milioane de dolari. Firma familiei Niculae mai are un avion Bombardier Challenger 300 cu opt locuri, care a costat 30 milioane euro, dar și un elicopter Eurocopter cu șapte locuri, pe care a plătit circa nouă milioane euro. Firma de aviație a fost deschisă în 2011. În primii doi ani a ieșit pe profit, dar din 2013 a început să înregistreze pierderi și datoriile au ajuns la câteva milioane de lei. Din 2015, firma a intrat în insolvență, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.