Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR a depus listele de candidaţi la parlamentare pentru Bucureşti

usr ciolos

Reprezentanţii Uniunii Salvaţi România au depus, joi seară, la Biroul Electoral Municipal, listele de candidaţi ai formaţiunii pentru Camera Deputaţilor şi Senat la Bucureşti. 

Delegaţia USR care s-a prezentat la BEM a fost condusă de fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu. Acesta a declarat că Uniunea Salvaţi România depune liste complete pentru Bucureşti la Camera Deputaţilor şi Senat. 

"Avem un sentiment foarte bun. Reprezentăm cele peste 351.000 de semnături care sprijină USR. E o mândrie pentru noi. Nu ne facem niciun fel de griji că dreptul de a vota şi de a fi votat care e garantat prin Constituţie va fi respectat în România", a declarat Vlad Alexandrescu. 

Legat de scorul electoral pe care speră să-l obţină USR, el a spus că va fi "exact acel scor care va face diferenţa". 

"Şi care va arăta că oamenii nu mai vor conivenţa dintre partidele mari, că îşi doresc o forţă politică nouă care nu are alianţe obscure, care nu are interese în teritoriu, care nu are clientelă politică. O forţă nouă politică care va fi o contraputere în Parlament pentru ceea ce nu vrem să se mai întâmple de aci înainte în România", a declarat Alexandrescu. 

Acesta a precizat că Nicuşor Dan, liderul USR, nu a fost prezent la depunerea listelor întrucât a avut o agendă foarte încărcată, începută încă de dimineaţă la Tribunal, unde s-a judecat o contestaţie legată de formaţiune. 

Cristian Seidler, candidat la Camera Deputaţilor, a declarat, la rândul său, că importantă va fi pe 11 decembrie, în ziua alegerilor, prezenţa la vot. 

Lista USR la Senat este deschisă de Vlad Alexandrescu, pe locul doi fiind Cristian Ghica. Nicuşor Dan deschide lista USR la Camera Deputaţilor, urmat de Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, şi Cristian Seidler. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.