Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie anunță 7 candidați în Capitală: 'Să explodeze un pic doamna Firea'

sah

Marian Vanghelie a declarat, joi, într-0 conferință de presă la Parlament, că preia conducerea Partidului Dreptăţii Sociale și că până pe 20 aprilie va lansa candidați la cele şase sectoare ale Capitalei precum și la Primăria Generală, acesta evitând să spună dacă va candida în Sectorul 5 sau la primaria Bucurestiului.

"Dacă nu voi reuşi până la alegerile parlamentare să fiu mai puternic ca PSD, plec acasă. Şi vă spun aceste lucruri în urma discuţiilor cu mii de oameni la telefon', a promis Vanghelie.

Întrebat dacă intenţionează să candideze la Capitală sau la Primăria sectorului 5 pe care a condus-o, el a spus că doreşte să creeze un moment 'atipic', cu şapte candidaturi, 'să explodeze un pic şi doamna Firea' (Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Generala- n.r.). 'Să înţeleagă doamna Firea că stânga suntem noi şi nu este ea. Nu are nicio legătură cu stânga, nu are nicio legătură cu PSD. O să vedeţi membrii din PSD de 20 de ani, membri care vor fi candidaţii noştri', a susţinut Vanghelie.

Acesta a adăugat că în perioada următoare va prezenta un program de guvernare al partidului și că vrea să facă un Guvern din umbra care sa monitorizeze prestatia actualilor ministri tehnocrati.

"O sa facem multe aliante", a precizat Vanghelie, potrivit căruia a negociat până în prezent, printre altii, cu PRM si cu PND.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.